Hjem / Indsigt / Cartoon Network spreder antihvidt propaganda

Cartoon Network spreder antihvidt propaganda

Hvis man som mig tit og ofte begår sig på det sociale medie, Twitter, vil man dagligt blive mødt af en massiv mængde antihvidt propaganda.

Denne gang har tegnefilmskanalen Cartoon Network, der er ejet af det jødiske medieselskab Warner Bros., valgt at informere deres uskyldige børneseere om “antiracisme”. Se blot med hér og bliv forundret over den tydelige, antihvide propaganda:

 

“Racisme” som falsk begreb

“Racisme” er et falsk begreb, der bruges af antihvide institutioner og propagandister, til at banke hvide mennesker oven i hovedet med. Hver gang man som hvid europæer giver udtryk for sin utilfredshed med det stigende antal fremmede i ens hjemland, så bliver man af samfundet stemplet som en “racist” – et ord, der lige så godt kunne erstattes med “ond”.

Vi bliver som nationalsindede nødt til at kigge på begrebet “racisme” og indse, at det ikke nytter noget hverken at sige, “jeg er ikke racist, men..”, ELLER at bruge 90-IQ metoden med at anerkende, at man er “racist”.

“JA, jeg er herre meget racist! Hvad fårk vil du gøre ved det, din megabøsse?! WåJT PRååJT 4 EVAR!!!1111” *bøvs og opkast*

Løsrivelsen fra de antihvide lænker

I det øjeblik man spiller med i deres leg om at være racist eller ej, har man tabt. Ej heller nytter det noget at forsøge at rehabilitere konceptet om racisme, da det i sin grundessens er et antihvidt begreb, der for 95% af Sofadanmarks befolkning er synonymt med ondskab.

Vi bliver i stedet nødt til at insistere på, at vi ikke anerkender racismebegrebet og på den måde gøre opmærksom på, at det blot er et ondsindet våben rettet mod dem, som nægter at acceptere den evige accelerering af befolkningsudskiftningen og undergravelsen af århundreders normer og sund fornuft.

Hvis nogen anklager dig for at være hYpeR rAcISt, så sig til dem, at du ikke anerkender begrebet, og sig i stedet, at det er et våben rettet mod hvide, så de holder kæft, hvis de da ikke vil stemples som et umenneske for altid.

Er man i læsehumør, så kan jeg anbefale Jason Köhnes (NoWhiteGuilt på youtube) bøger “Born Guilty” og “Going Free”, der omhandler mange gode emner, heriblandt løsrivelsen fra det antihvide narrativ.

Derfor må jeg for en sjælden stund se mig enig med de antihvide skiderikker; racisme må og skal ødelægges – det er et giftvåben rettet mod vores folk, og kan som Ringen i Tolkiens univers (produktreference, jeg ved det) ikke bruges til andet end ondskab. Derfor må det destrueres, for at vi kan smide de skammens lænker, som vores modstandere har pålagt os, fra os.

 

Om Svend Goenge

Gennemsnitlig fædrelandskærlig dansker og lurtruttende skribent hos Dagens Blæser.

Tjek også

Udtalelse om Dagens Blæsers fremtid

Først og fremmest så lad mig præsentere en officiel udtalelse fra vores samarbejdspartner i Vinland: …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LudvigLarsLarsenSorteSlyngellebensraumSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus
Blæser læser
Claus

Racismebegrebet har vi ikke definitionsretten til så det er et ord uden mening. Et rendyrket smædeord. Man kan vælge at eje det eller lade være. Det er uden for rækkevidde. At se jøder – igen – rette propaganda direkte mod børn er normen nu.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

racisme er et jødisk ord opfundet for at slå den europæiske race oven i hovedet med

SorteSlyngel
Redaktør

Jason Köhne laver et vigtigt arbejde.
Fremragende skriv, i øvrigt.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Racisme? Hvad har det med mig at gøre – Det kender jeg ikke noget til.

P.S
Fååårrrkk jeg hader perkere.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Højpandet indlæg.
Håber (den gode!) Paludan læser med og lader sig inspirere, så han kan droppe sine Israelbesøg og negermedlemmer.