Hjem / Danmark / Jøder om ‘omskærelse’

Jøder om ‘omskærelse’

For det første, ja ja, jeg ved godt det hedder omskæring. Det er ikke mig der har lavet den talefejl, jeg gentager den bare for sjov.

Talefejlen stammer fra en jøde der hedder Jakob, som figurerer i den seneste video fra Jødisk Informationscenter.

Videoen, “Ikke et offer”, prøver at overbevise dig om at omskæring er godt eller i hvert fald ikke skadeligt. Der fremvises en lille parade af dansktalende jøder der siger at de er omskårede, kommer med lamme argumenter for omskæring, og siger at de ikke er ‘ofre’ fordi der er omskåret.

Argumenterne

-Vi snakker kun om omskæring fordi der er ‘agurketid’, vi ikke har andet at snakke om
Øh nej, vi snakker om det fordi det er en ‘acceptabel’ angrebsvinkel på det virkelige problem; at der er fremmede i Danmark. Medierne og eliten har gjort det at sige “Danmark for danskerne, fremmede ud” til et politisk og socialt selvmord, så folk der gerne VIL af med fremmede men ikke tør sige det højt i stedet angriber multikulturens ‘sidegevinster’ såsom tørklæder og beskæring af diller-hud.

-Omskæring er en meget naturlig ting der praktiseres i langt de fleste lande i langt det meste af historien
Der er intet naturligt ved at skære i små børn eller sig selv. At mange lande gør og har gjort det er ikke et argument, for der er også mange lande hvor de fleste ikke har toiletter med skyl. Jeg ser ikke nogen anbefale at vi dropper toiletter med skyl og går tilbage til udendørs muldlokummer, selvom det er naturligt og praktiseret globalt. Gør du?

-Jeg føler ikke det er skidt, derfor er det ikke skidt, de der er imod er ikke omskårede så de ved ikke hvordan jeg har det
Hvis jeg fik skåret en arm af tidligt i livet og aldrig kendte andet, så ville jeg nok også syntes at det var helt normalt. Men hvis jeg så begynder at ville skære en arm af spædbørn, så bør samfundet sige “øøøøøh nej fætter guf, den går ikke”, uanset om de der siger det har begge arme eller ej.

-Det virker som det skal, høhøh jeg har været i seng med damer
Immaterielt og jødisk argument. Jeg kan være en mandelig skøge selvom jeg mangler en del af pikken goyim, lad mig nu skære i små børns skridt.
Nej Shlomo, fuck af.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Danmarks Radio glorificerer pædofili (igen)

Det trætter mig, at en betydelig del af vore landsmænd helt ukritisk fortærer landsskadelige propaganda …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenEvolationClauslebensraumSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

En anden video hedder; danskere prøver jødisk mad.
Prøv lige og dvæle lidt over den titel.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

både de og vi ved at de ikke er danskere -they hate us cuz they ain’t us

Evolation
Blæser læser
Evolation

Det er som når perler råber: “Dumme dansker”, hvorved de uforvarende kommer til at indrømme, at de (selvfølgelig) ikke selv er danskere.

Claus
Blæser læser
Claus

Slutter med klassisk lollandsk “fuck af”. Bravo. Jeg vil gå ind og abonnere straks. Jeg håber mange af de tavse læsere vil gøre det samme.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Jeg sagde lykkeligt farvel til min forhud for 30 år siden.”

Hvad med at sige farvel til Europa? Smovsede ørkenrotter fuck af!