Hjem / Indsigt / Min (Jonni red.) dagbog – ANTOLOGI

Min (Jonni red.) dagbog – ANTOLOGI

Af gæsteskribent Jonni Hansen

Vel mødt frænder. Tidligere i år kunne man i Radio Oasens miniputlillebror af et radioprogram “Radio 266b” høre min dagbog blive læst op med diverse bizar underlægningsmusik. Jeg mistede min dagbog på et fællesnordisk lejrarrangement i Falun i 2004, og hvordan den havnede i hænderne på disse wannabe tredjepositionister, er det aldrig lykkedes mig at opklare.

Men jeg er politisk førtidspensionist og jeg har affundet mig med min nye legendestatus, eller rettere: cementeringen af min status som evigt funklende stjerne på den nationalsocialistiske himmelvælving. Ret skal være ret. Man kan vinkle min personlige fremtræden på alle tænkelige måder, men hr. og fru Ribbensteg ved fandenfisemig udmærket godt at jeg alle dage havde aldeles ret når jeg sagde DANMARK FOR DANSKERNE, UDLÆNDINGE UD. Og så sagde jeg det igen. Og så en gang til. Og så udtalte jeg mig kortfattet til TV2, og så sagde jeg det igen.

Vand er vådt og jeg havde ret.

Nå, men min klimpen på de her taster på min Adler skrivemaskine skyldes at en ungersvend i miljøet, må arisk sejr blive ham til dels, har taget disse dagbogsuddrag og foreviget dem på en videodelingstjeneste der helt sikkert vil eksistere til evig tid, og aldrig vil blive lukket ned. Og hvad har jeg med det at gøre? Faktisk intet. Men vil man se et godt eksempel på aktivisme og initiativ, så skal man bare kaste et blik på denne uploader. God dag og et firefoldigt dansk front. Dansk front. Dansk front. Dansk front. Dansk front.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Ogier le DanoisNatsokLudvigTorsten TorSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Jonnis Dagbog er det rene guld!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det største siden angora

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Chili er helt klart ikke et godkendt krydderi.