Hjem / Danmark / Statue af Kong Frederik Femtal smadret af undermennesker

Statue af Kong Frederik Femtal smadret af undermennesker

Vi har set hvad historieløshed, som resultatet af et bevidst propaganderende, danskfjendsk undvisningsvæsen, kan gøre hved det menneskelige sind. Fyldt med løgne og frarøvet den landskærlighed der burde køres ind synkront med modermælken, ser vi hjernevaskede nyttige idioter påtage sig rollen som landsforræder og gå til angreb på vores hellige kulturarv.

Ikke mindst tragedien om vort stjålne Grønland, der i moderne tid er blevet til fantasien om inuitten som værende den retmæssige ejer af vores kolde juvel, har ført til absurd gadeterror mod statuer af hædersmænd. Tilsynelandene kun nationalister vil påtage sig at tale fornuftens stemme, mens gribbene flænser kødet på en døende Moder Danmark.

En gruppe, der kalder sig Anonyme Billedkunstnere, har fjernet en uvurderlig buste af Frederik V fra Kunstakademiets festsal på Charlottenborg og smidt den i havnen, hvor den er ødelagt.

Ifølge en tekst og en video, der er lagt på hjemmesiden idoart.dk fredag, er det sket for “at italesætte de måder, hvorpå kolonitiden er usynliggjort” på, selvom den “stadig har direkte konsekvenser for minoritetsgjorte mennesker”.

Den kolonitid er ikke usynlig. Den er bare ikke gjort til noget andet end det den var. En naturlig og civilisationsspredende historisk periode, hvor vi i fjerne egne handlede eksotiske varer på datidens vilkår. Hvad angår Grønland var vores attitude dog alt for svag og tossegod, og en uddrivning af eskimoen kunne have sparet os for en masse lidelser og senere ydmygelser. Men ak, historien er hvad den er.

Samme svaghed viser desværre også Morten Messerschmidt, der efter en politianmeldelse af den kulturelle terroraktion, rækker hånden ud til Danmarks erklærede fjender:

– Vi skal dyrke både glansbillederne og de mørke sider af vores historie meget mere. Men derfor skal vi heller ikke rive statuer ned. Vi skal nærmere sætte flere op.

– Og så gerne sætte flere forklarende tekster op omkring statuerne, siger han.

Dyrkelsen af vores helte: ja tak og fra 0. klasse. Dæmonisering af vores forfædres gerninger, for at komme disse sataner i møde, der i en kopi af BLM har kastet deres sojavrede på danskernes arv: NEJ! At række dem en lillefinger via “forklarende tekster” er vejen lukt til helvede.

Jeg ER dog med på at lave “happenings” og kunstaktioner. Absolut! Jeg mener at man med terrorgruppen Anonyme Billedkunstnere, en gruppering politiet kunne optrevle på 100-120 sekunder, kunne lave diverse kunstneriske initiativer.

Hvad med at udstille deres afskårne hoveder i glasmontre på Aros?

Hvad med at udstille deres organer i konservesdåser?

Eller den klassiske: levende i en blender, hvor publikum kan vælge at trykke på knappen eller ej og således være en del af kunstinstallationen? Jeg ville gerne trykke en blender i gang og så lave en kaffe med Kurt, hvor jeg oprigtigt kan erklære at disse typer vitterligt har været trælse gennem en længere periode.

Alternativt kunne man bare hænge dem til skræk og advarsel. Det er vel også en slags kunst. Vi skal værne og vores folk og dets historie, og i et sundere samfund, hvor vi ikke var kastet ud i en desperat overlevelseskamp af det repræsentative demokrati, så ville man statuere et eksempel med disse utålelige uslinge. I den kontekst er fængsel slet, slet, slet ikke fyldestgørende.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
FlaskepostenSvend GoengeIngolf GaboldsenLarsLarsenDr. Schlomo Shekelstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Kun det laveste afskum kunne finde på at skænde kongestatuer.
Jeg trykker hårdt S

Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Endlösung de her kunst-spassere omgående.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

S

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Frederik den V. Var degenerate as fuck, der skulle have en handler ansat for at hans eskapader ikke tog overhånd. Hans egen far var lige ved at tage tronarvingen fra ham pga hans utilstedelige tilgang. Han var frankofil og åbnede op for Maskeballer ved hoffet og genåbnede Det Kongelige teater, grundlagde Kunstakademiet og andre “humanistiske” institutioner. Tænk på hele den usle Libertiner kultur med Marquis de Sade osv.

Han var kun konge i 20 år og døde som en drukkenbolt, der ikke reagerede sig eget land, men måtte have pædagoger som A.G. Moltke til det.

Hvis Rusland ikke havde haft en dansk dronning, så var vi blevet kørt over i 30 års-krigen, heldigvis hjalp hendes sentimentalitet os en smule.

En del (((udlændinge))) fik mere plads i Danmark på det tidspunkt og støbeskeen for (((deres))) totale overformynderi blev grundlagt i hans periode. Alle selskaber der blev oprettet, var en dårlig deal for kongeriget, det var (((sammenarbejdsparterne))) der blev rige.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

30-årskrigen sluttede meget før Frederik V blev født.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Der er tale om Syv-årskrigen!

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Det Kgl. Danske Kunstakademi: Institutleder Katrine Dirckinck-Holmfeld stod bag hærværksaktion.

Er hun blevet politianmeldt?

Kulturmarxisterne har virkelig marcheret ind i institutionerne.

Svend Goenge
Redaktør

Den nuværende akademiske situation tog for alvor fart i 1960’erne – 70’erne med studenteroprøret, som sjovt nok ikke var startet af studenter, men derimod kulturmarxistiske intellektuelle fra bl.a. Frankfurtskolen.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Når fx en af “fornuftens stemmer” Lektor Marianne Stidsen, er gammel venstreorienteret punker, så ser det sort ud.