Hjem / Danmark / Så… alle i Socialdemokratiet er bøsser??

Så… alle i Socialdemokratiet er bøsser??

Jeg indrømmer gerne at jeg er tjekket helt ud af normiepolitik. Tilbage er egentlig bare foragten over det feminiserede hysteri der præger Klovnens År.

Dog klikkede jeg på en artikel om den nye minister Mortensen i Moder Mettes regering, på grund af klikbæjttitlen om at han forlod et kloster for at blive minister. Jeg tænkte om der nu i stedet for den bebrillede tarmspuler Mogens Jensen kom en retskaffen, kristen mand med værdier og normer, der kunne trække Socialdemokratiet en anelse i en bedre retning. 

Dette lille øjebliksbillede af naivitet blev straks baldret af Virkelighedsdanmarks ustoppelige rædsler.

Helt henslængt står der så om hans titel som forstander på Aalborg kloster: “Titlen som forstander erhvervede han sig i 2018, da han sammen med sin nu afdøde mand, professoren Erik Elgaard Sørensen, flyttede ind i tjenesteboligen.”

Så studser man lidt over om hvor udbredt råddenskaben er på Christiansborg. Ser man på det rent politiske er svaret “total”, men den tilsyneladende endeløse række af bøssekarle over hele det falske højre/venstre-politiske spektrum, bevidner hvad for noget kloakopkast det liberaldemokratiske system trækker til magtfadet.

Hvem forfremmes i dette system? Hvem hyldes af medierne? Hvilken politik føres der og på vegne af hvem? Hvad ville yderligere sytten spørgsmål være?

Når nogen har en helt grotesk overrepræsentation, som homofile har i de landsforræderiske, antidanske partier, så må de også repræsentere en modpol til alt hvad der er godt og sundt. Denne udlægning holder stik.

Et lysende eksempel på hvorledes denne homo, Flemming Møller Mortensen, bliver fremstillet af medierne (i en nærmest tegneserieagtig kontrast til den modbydelige behandling nationale får), kan man se i ældre hyldestartikel fra Nordjyske, der handler om hans uhellige samkvem med en anden bøsse, der senere døde af sygdom.

Den viser fint hvor aggressive de er i at promovere deres subkultur og tilsværte en samfundsbærende institution som ægteskabet. Det har aldrig været homolobbyens intention at “få fred til at røvpule bag nedrullede gardiner”. De vil normaliseres, og i stedet er hele samfundet blevet perverteret.

Euforien, som vi oplevede, da det blev muligt at blive gift, har lagt sig lidt. Vi var meget stolte af, at Danmark var det første land, der gav denne ret til homoseksuelle, men nu føler vi nærmest det modsatte, fordi mange andre lande har overhalet os, siger Erik.

Skakmat. Svanser kan med statens billigelse lege mand og kone, svanser kan lovligt kidnappe børn i adoptionssystemet eller bruge rugemødre. De kan skamfere deres børn, klæde drenge i kjoler og ALLIGEVEL, efter destruktionen af vores dekadente samfund, er denne forpulede djævel FLOV over Danmark?!? Hvad mere? Hvad mere vil han have? Skal alle homopar gives 5-årige drengebørn sammen med deres vielsesattest?

Det er ikke bare Jensen, Sass-Larsen og Mortensen. Hvis man lavede en dybdykning på Christiansborgs elendighed ville man blive chokeret. Det er jeg ikke det mindste i tvivl om.

Jeg slukker lige for alle medier. Vi ses om cirka 3 år.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenSvend GoengeTorsten TorFlaskepostenlebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Evolation
Blæser læser
Evolation

Tak for denne rejseberetning fra Globo-Homo-Shlomo-Danmarks depraverede kloak, Yikes!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

tommel ned denne jødereklame www.youtube.com/watch?v=sSd-fnPVoY4

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Deler lige på fæcesbog, så jeg kan blive permanent banned.

Svend Goenge
Redaktør

Fårk mand, dåårksd alligevel 🙌🏻

Torsten Tor
Blæser læser

2020 var Peak Klovne Danmark. 2021 bliver næste fase i glidebanen og har behov for et nyt navn.

Svend Goenge
Redaktør

Jeg læste denne artikel til min middagskaffe og nu smager den af bæ.
What do?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Politikere gør gay ting hele tiden – altid – og… “tjekker noter” er gay??? Vildt.