Hjem / Verden / Tillykke til Det Frie Sverige

Tillykke til Det Frie Sverige

Det er stort at fejre tre år med en forening der er bygget op fra ingenting til i dag at være noget ganske særligt. Ikke bare i svensk regi er Det Frie Sveriges store succes noget at bemærke men også set i et europæisk perspektiv, er det noget der ses på med beundring, interesse og håb.

Tusindvis af medlemmer, talrige arrangementer, lokalforeninger, Svenskernes Hus, månedsskriftet Nationalisten og engageringen af en stor gruppe mennesker af allerhøjeste kvalitet, er nogen af de frugter DFS har kunnet høste. Så det er ikke bare en tidsperiode man fejrer, men handling der er kommet i kølvandet på intentioner og store ord. Det er ganske enkelt fænomenalt.

Man må spørge: hvad vil jeg gerne se om tre år? Disse svenskere har vist hvad man kan udrette, og således er det i hvert fald ikke inspiration der mangler, når man skal føre kampen for selve ens folks eksistens.

Grundet massehysteriens restriktioner kunne fejringen ikke ske i huset i Älgarås, men foregik i stedet på nettet med en masse internationale gæster. Dertil fik vi også en fremragende rundvisning i Svenskernes Hus af Magnus Söderman. Der er sket meget siden jeg var der sidst.

Kan du ikke forstå IKEA, så taler de trods alt engelsk når der er udenlandske gæster fra blandt andet Wales, Tyskland, Spanien med flere. Uden tvivl værd at høre og se.

Stort tillykke til Det Frie Sverige fra Dagens Blæser!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerlebensraumFlaskepostenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Stort tillykke! Svenskernes hus er en hvidpille-dispenser.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Jeg er villig til at yde kapital, til et dansk hus. Til lykke til Sverige, som ellers ikke har meget at glæde sig over.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvem er ham der spiller guitar ved 2:20.00 I videoen ?