Hjem / Samfund / 15-årig tvangsfjernet fra hjemmet, fordi forældrene nægtede kønsskifte

15-årig tvangsfjernet fra hjemmet, fordi forældrene nægtede kønsskifte

En kun 15-årig pige blev sidste år fjernet fra hjemmets trygge rammer da en dommer dømte hendes forældre, eftersom de ikke ville lade hende påbegynde en hormonbehandling.

“Myndighederne siger, at fordi vi ikke vil tillade hende at skifte køn, så er det farligt for hende at komme tilbage til vores hus, fordi vi mentalt vil misbruge hende – de vil have os til at give samtykke til testosteronbehandling,” sagde hendes far forrige uge til The Weekend Australian.

Forældrene, der migrerede til Australien for et årti siden, har netop påbegyndt en retssag imod myndighederne for at få deres datter hjem. Retssagen bliver den første af sin slags, hvor begge forældre er imod enhver form hormonbehandlinger.

Moderen sagde, at hendes datter mistede en masser af sine venner som 13-årig samt efter at familien flyttede samtidig kæmpede datteren med sit kropsbillede, sociale færdigheder og havde en vanskelig start på puberteten.

Man kan vel næppe bebrejde en psykisk sårbar ung pige, der går igennem en ufattelig hård tid og pludselig bliver udnyttet af de judeoglobalistiske magthavere med løftet om at påbegynde et nyt kapitel i sit liv.

En pige i sådanne en situation har behov for psykisk hjælp af ordentlige psykologer, som kan indse, at det ikke nytter noget at tage et par piller og fjerne diverse kønsorganer.

Det er nok desværre kun et spørgsmål om tid, før vi ser lignende sager rundt om i Europa og Danmark.

Det skal blive værre, før det bliver bedre.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Hvad tænker en normie? Er vedkommende forvirret?

Når en nyhedshistorie der udstiller den store jødiske magt i USA viser sig, så er …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenlebensraumLarsLarsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus
Blæser læser
Claus

Det bliver værre og kun vi kan og vil stoppe dette syge lort. Man kan tilsyneladende proppe hvad som helst i halsen på en normie. Velkommen til Fronthulsdanmsrk.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er zyt nok hvor meget folk vil acceptere.
En dag…

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

gradvist begyndte jeg at interessere mig for gasarter

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvordan finder vi ud af hvad de her penge konkret er gået til? Hvor meget wack-wokelort bliver betalt af vores skattepenge.

um.dk/~/media/UM/Danish-site/Documents/Ligestilling/Nyheder-ligestilling/Aftaletekst%20om%20udmntning%20af%20LGBTI-ramme.pdf?la=da

scr.png
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Lars Andersen har søgt akt-indsigt hos PETs @lliancen og har fundet frem til at de giver Maia Kahlke Lorentzen og hendes pseudoteoretiske nonsens i DareGender/CyberNauterne ca 500.000 kr.

Jeg brækker mig over at det er sinker som dem der skal bestemme hvad vi må sige og ikke må sige på nettet. Og står for “viden” til diverse lovforslag der skal begrænse vores ytringer.

Det helt absurd.

Screenshot_600.png