Hjem / Samfund / 16-årig dreng tvunget til at tage østrogen mod sin vilje

16-årig dreng tvunget til at tage østrogen mod sin vilje

En kun 16-årig dreng begyndte at udvikle bryster efter at være blevet narret af Los Angeles’ ungdomsfængsels læger til at indtage østrogen.

Teenageren er blevet behandlet af disse læger uden at have givet samtykke eller fået oplyst, hvad de helt konkret behandlede imod. Heller ikke drengens forældre var blevet informeret.

Drengen er diagnosticeret med ODD som er sammenkoblet med et forhøjet niveau af testosteron. ODD behandles normalt gennem terapi og ifølge James McGough, klinisk proffesor i psykiatri, aldrig ved brug af østrogen.

”Østrogen er ikke en behandling for ODD. Jeg kan ikke være mere tydelig. Du kan ikke finde en reference nogen steder, der understøtter brugen af østrogen til ODD.”

Blev McGough citeret for.

Statshåndhævet transseksualitet – kan Weimarverdenen blive mere bizar?

Sundhedspersonalet skal ifølge retsdokumenterne have taget blod- og urinprøver fra den mindreårige uden at have fået samtykke fra hverken sønnen eller forældrene. Drengen blev derefter beordret til at tage 30 doser Estradiol / østrogen.

Efter at have indtaget den 13. dosis af østrogen begyndte han at udvikle gynækomasti, som er forstørrelse af brystvævet. Et problem drengen ikke havde før han blev beordret til at påbegynde den kvindelige hormonbehandling. I takt med dette begyndte han også at vise symptomer på depression, angst, søvnløshed, manglende evne til at koncentrere sig, opmærksomhedsproblemer og hovedpine.

Denne “eksperimentelle” behandling, som det beskrives i retssagen, blev udført ikke kun uden samtykke, men mens personalet også vildledte ham. Da drengen udspurgte en af sygeplejerskerne på institutionen hvad det var der blev stukket ind i armen på ham, blev han løjet for og fik i stedet fortalt, at det var medicin der skulle behandle en ”knude” på hans bryst.

Den mindreårige har sagt at han ville have nægtet at tage indtage østrogenen, hvis han havde vidst det.

Ifølge drengen selv skulle han være blevet fortalt, at han ikke havde lov til at afvise behandlingen. Derudover følte han sig tvunget til at indvillige i behandlingen eftersom han ikke ønskede at få skrevet negative ting i sine sagsnoter, der kunne påvirke hans igangværende kriminalsag.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

800 erklærede terrorstøtter

Som nævnt i en artikel på Dagens Blæser for et stykke tid siden, så burde …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ChristianIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Er det sådan bug-blacks bliver skabt?
Har du set dem?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

This is why we fight!

archive.vn/xsony

Screenshot_622.png
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Socialisterne er syge!

Formand for Plejefamiliernes Landsforening Thomas Vorre siger, at plejefamilier i stigende grad bliver presset til at adoptere deres plejebørn. ’Der er ingen tvivl om, at tvangsbortadoption bliver brugt til at presse plejeforældrene. Hvis de ikke vil adoptere barnet, bliver de truet med, at barnet i så fald flytter til en anden plejefamilie eller bliver forsøgt bortadopteret til en anden familie’, siger han”

www.berlingske.dk/samfund/flere-bortadoptioner-med-tvang-kan-spare-samfundet-for-milliarder-nu

Christian
Blæser læser
Christian

Virkelig skræmmende at der udnyttes unge på denne måde, i en trængt situationen, hvor forældrene ikke har mulighed for at beskytte deres barn. Det viser at selv om man prøver at undgå at blive påvirket af denne skøre verden, trækker ens forkullede omgivelser sig med ned i dybet.