Hjem / Danmark / Internettet er uhyggeligt – fordi jødehad og død kylling

Internettet er uhyggeligt – fordi jødehad og død kylling

“Danske kommuner opruster i kampen mod ekstremisme. Ny uddannelse lærer klubpædagoger og SSP’ere om internettets mørke sider.” Det skriver mit favorit affaldsmedie, DR

Endvidere nævner de, at børn og unge støder på ekstremistiske videoer og beskeder, som om det var hverdagskost. Noget gymnasieeleven, Alberthe Mai Veggerskilde Lauersen, åbenbart kan genkende. 

– Jeg får da tit beskeder fra folk, jeg ikke kender; det kan være indiske mænd eller andet, siger hun.

Indiske mænd… Det mest ekstremistiske eksempel denne gennemsnitlige gymnasiepige har oplevet på nettet er spam fra indiske mænd? De to journalister kan åbenbart ikke ænse, at deres eksempel slet ikke matcher det narrativ, som de selv forsøger at skabe. 

Og helt ærligt, lidt pajeet-spam har vel aldrig skadet nogen. Jeg mener, hvor slemme kan sådanne et par gadepøllere være?

Bæjsd pajeet?!?!!

Forrest i linjen i kampen mod denne hårde form for ekstremisme sidder en gruppe pædagoger, socialarbejdere og SSP’ere. Du ved, de der SSP-typer, der tager rundt på folkeskoler og gymnasier for at fortælle om alkohol og stoffer. 

Nu skal de altså også til at lære børn om rendyrket antisemitisme.
D-R-Ø-M-M-E-J-O-B-!

33 kommuner har valgt at sende SSP’ere og pædagoger på skolebænken så de kan lære om konspirationsteorier, nazistiske symboler og antijødisk sprog på internettet og i computerspil.

– Det er alt fra et billede af en kylling, der bliver sprængt i luften, til små videoklip fra et terrorangreb. Det er mere eller mindre hverdagskost for mange børn og unge, som færdes på nettet, forklarer Lene Kofoed Rasmussen, der er ph.d og lektor hos Professionshøjskolen Absalon.

Jøsses dog – et billede af en kylling, der bliver sprængt i luften… 
“Vi fik slet ikke lov til at bruge den til vores kapparot, oy vey, onde nazister! “

Autentisk videoklip af Blæserens seneste redaktionsmøde, efter vi har ageret som konsulenter for en række danske kommuner. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
SorteSlyngelTorsten TorLudvigIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg går efter at blive meme-analytiker på DR.

Det er comfmaxing der vil noget!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvorfor blot være meme-analytiker, når man kan være technoshaman?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Pajeet-spam er det bedste, i min indbakke har jeg en Uttam, der siger jeg skal købe hans søster.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Hende den mørkhårede: “På et tidspunkt var der en indisk mand der skrev og spurgte om jeg havde brug for hjælp til matematik. Arhhh. Og så slettede jeg bare beskeden”. Godt klaret DR.

Eksempler i artiklen på faktiske terrorhandlinger, er så udelukkende højreekstremistiske grupper. Hvid mand ond – narrativ fastholdt, godhedssignaleringspoint modtaget.

Torsten Tor
Blæser læser

Efter sådan en dags SSP arbejde går Lene hjem til “manden” og dyrker kongens efterfølger til nyeste upload på “www.analgape.com\playwithshit” med seneste ankomst fra den nærmeste asyllejr.