Hjem / Indsigt / Vælp, bliver alt værre for evigt?

Vælp, bliver alt værre for evigt?

Omkring 2015-16 stykker var der en gryende optimisme, og nej jeg er ikke ved at starte Trump-postning. En tro på at alt var så lortet, at vi snart stod ved en skillevej. Nationalismens opvågnen via nettet, og nærmest ugentlige terrorangreb med så brutale blodsudgydelser at ingen længere åbent burde kunne være fortalere for multikultur, eller sidde på deres røv og finde sig i at de skyldige politikere spillede chokerede statsmænd.

Mange havde da lyst til at klynge de venligborotter, der efter terrorangrebene dannede kærlighedsringe om moskeer, fordi folk var eddikesure på perkerne, op i mangt en lygtepæl. Alt i alt kunne man fornemme, at med indvandringskaoset gennem Europa var vi måske 10-15 år fra en borgerkrigssituation, der med udgangspunkt i for eksempel Frankrig ville sprede sig som en velkommen steppebrand. Heller kaos, krig og efterfølgende forandring end en langsom sikker folkedød på et kontinentalt plan.

Men politikerne bøjede sig ikke. Jødiske terrororganisationer som ADL bøjede sig ikke. De gik i stedet til angreb på de sure, hvide dissidenter og købte mere tid til at fortsætte befolkningsudskiftningerne og dæmonisere og censurere de indfødte folk i Vesten yderligere. Her i slutningen af 2020 hører vi meget sparsomt om den heftigt voksende skare af fremmede i Danmark og Europa, og den lille brand der var med Paludan blev slukket med en samlet, antidansk presse og lidt valgfusk, kan man nok godt formode. Modstanden i folket er til stede, men Christiansborg-regimet og løgnepressen kan i vidt omfang tillade sig at ignorere folkets fortælling om håbløshed, mens Danmark A/S hver dag går en lille smule i opløsning.

Set over tid har indvandringens årtier været en rejse mod et stadigt værre samfund. Bruger man modeordet sammenhængskraft, så er denne naturlige folkelim langsomt blevet erstattet af et tyranni; et angiversamfund.

Tidliger friheder er langsomt blevet undergravet. Friheden til at vokse op i en kernefamilie er væk. Det er ikke længere standard.

I danske byer kører vi nu langsommere end i 1990, trods væsentligt sikrere biler. En tidligere fri trafikkultur med det personlige ansvar i højsædet er nu afløst af overvågningssamfundet, og almindelig færdsel udnyttes nu som en pengemaskine til at finansiere multikultiklovnenationen Danmark.

Skolerne har sænkede krav for at tilpasse dem til de unges evner (d.s.v. hjernedøde negere og deslige), med en anden karakterskala der gør topkarakter til noget væsentligt flere kan opnå. Den unikke præstation er ikke ønsket længere. Vi skal bare udklække forbrugere. Møder du en yngre Kloge-Åge i dag er vedkommende selvlært.

Ja, også postvæsenet er en vits. Ok, der sendes ikke nær samme brevmængde som i 2000, men er vi så fattige, at vi skal nedjustere serviceniveauet til noget der ikke er set mere elendigt siden 1700-tallet? Svaret er ja. Pengene skal bruges andre steder. Gå en tur i Vejle midtby hvis du vil have en klippesolid indikator på hvor ekstremt skidt en situation vi er i.

Vi hakker på hinanden, vi er opdelt i fraktioner og det ser skidt ud for os der drømmer om et samlet folk, der med kærlighed til fædrelandet kan fungere som en stærk enhed med en fælles vision. Danmark A/S er færdig som ramme for folket. Vores fremtid, efter seks årtier med turboindvandring bestilt og eksekveret af partierne der styrer os den dag i dag, ligger alene hos os selv. Staten vil slå os ihjel, og de har været ret effektive indtil nu.

Dagens Blæser har slået på tromme for aktivering, selvforbedring og organisering fra starten af i 2017, og vi har stadig aldeles ret. Intet tyder på at den kurs Danmark er på vil ændre sig markant i de næste mange år. Demografien vil nådesløst mindske danskernes andel, og Christiansborg vil uden anger lade det ske. Så se den miserable situation som en mulighed til at blive den bedste version af dig selv. Vær den person du vil ønske folk husker længe efter din død, og føl en gnist ved at være i live midt i den vildeste omstyrtelse i Danmarks historie, med muligheden for at gøre en meningsfyldt indsats for fremtidige generationer.

På de parametre staten skaber vil alt blive værre, men på dem vi selv skaber sammen, kan vi starte noget der på lang sigt, over generationer vil garantere vores overlevelse. Det kan blive eminent. Som altid kan man give en nem opskrift, men det kræver et stærkt fællesskab at føre den ud i livet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
DoggermandEvolationlebensraumLarsLarsenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg kan allerede nu se de først spadestik til bedre tider, i UK vandt normie-kvinden over trannien. Og hun fik opbakning af britiske med-søstre i en pro-demonstration foran retten.

Men vi skal aldrig hvile på laurbærene, støt op om alle i føler kan styrke vores sag om det Henrik Dahl, der endelig er brudt igennem med noget kritik af “identitets-politikken” eller Rasmus Paludan. Gryden skal holdes i kog.

Byg forsat fællesskaber op find ligesindet, som du kan holde ud at være i stue med, båden nationalt og internationalt i Europæisk regi.

Paludan har købt en bygning, som jeg ser stort potentiale i og selvom manden måske ikke lige er alles kop te, så burde vi støtte massivt op om de kurser/konferencer der vil blive afholdt. Men ellers forsøg jer frem, deltag til Mosbjerg Folkefest og DDF, deltag i Morten Uhrskovs Danske Samling, deltag til Scandzaforum, deltag i Generation Identitærs arrangementer.

Lokalt skal du forsøge at indgå i et fællesskab i kan være sammen om en vandreforening eller bogklub, send en ansøgning til kommunen der er “pletfri” og nas af kassen som venstrefløjen.

Besøg diverse sites og lyt til podcast i vores regi og evt smid en kommentar til diverse artikler, vi skal engagere hinanden, vi skal i dialog, så vores tanker og ideer kan blive bearbejdet.

Screenshot_656.png
Claus
Blæser læser
Claus

Enig. En dag kommer den organisation vi håber på, men indtil da så knyt bånd på kryds og tvæs.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Bare det at der kommer nogle unge og siger hej, skaber enorm glæde hos dem der har været igang i 30-40 år. De har også brug for den gejst og nyskabelse som vi kan give dem.

Doggermand
Blæser læser
Doggermand

Gode pointer!
Det er også blevet meget nemmere at tale kritisk om feks indvandring i løbet af de sidste 5 år. Vi skal ikke særlig mange år tilbage, før det i visse akademiske kredse kunne skabe dyb forargelse at stemme Venstre.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Arbejd imod det hver eneste dag og I morgen vil tilhører os.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Kool at se Pepe green-knighte for hårdt på tegning øverst