Hjem / Danmark / “Coronaeksperter” er psykisk syge

“Coronaeksperter” er psykisk syge

Jeg har set med mine egne øjne hvordan fjernsynsdanskere, folk der lydigt sluger hvert et ord i Weimardanmarks aviser, og ethvert påbud fra Oraklet fra Havneludertoilettet, Moder Mette den Hellige, opfører sig hjemme i stuen og det er ret vildt. Håndspritning er blevet et bizart ritual, der foregår på minutintervaller i private hjem uden nogen anledning. Værktøj bruges til at tage franske kartofler – ikke på en stor buffet fyldt med fæcesbefængte muggihænder – men i private hjem med kun de næreste på besøg.

I et radioprogram, der bestod af de sædvanlige 20 julesange afbrudt af snak om corona med lyttere, var blandt andet en dame der var smittet og holdte zoom-jul med sin familie. Man hørte om alt muligt, bortset fra realiteten om den dødelige virus hun vel lå på det yderste med? Nej, hun var bare smittet og som nærmest alle blot med lidt kriller i halsen og måske en anelse træt. At man skøjtede over dette og at der ikke var nogen virkelig bekymring at spore, afslørede hvor makabert et selvbedrageri dette massehysteri er.

Jeg har intet andet end foragt for denne underkastelse. Det store flertal deltager i et skuespil der har slående ligheder med Kejserens nye Klæder. “Der er jo ingen øget dødelighed i forhold til andre år”, sagde drengen.

Man ser katastrofen i de svenske tal. Eller… faktisk på ingen måde overhovedet som i slet ikke. Luk alt ned!

Men tilbage til overskriften.

TV2 lader 18 såkaldte eksperter udtale sig om hvornår vi bliver afklovnet, og der udtaler en Nils Strandberg Pedersen følgende til spørgsmålet “Hvornår forventer du selv at begynde at give hånd til andre mennesker igen?:

Nils Strandberg Pedersen (har svaret 2022 til spørgsmålet om håndtryk): – Jeg tror, at håndtrykket er på vej ud. Det er velkendt, at håndtrykket er en af de største årsager til viderebringelse af smitte med forkølelse og andre vira. Nu har vi en enestående chance til at udrydde en uskik – albuehilsner fungerer jo fint, og vi kan også bukke til hinanden, som man gør mange steder i Asien.

Nej, det er IKKE mig, der i et satirisk Nyheder fra Fremtiden-agtigt indslag har opdigtet ovenstående som et dystopisk mareridtsscenarie, der med sin chokværdi kan udløse latter og båthorn. Det en en virkelig “ekspertudtalelse”.

Nils: du er træls. Du ser dum ud.

Corona vil opdele os i to. Gruppen der, da vi opdagede sygdommens tandløshed, var imod regimerestriktionerne i al deres væsen og gruppen der har gjort det til en politisk korrekt livsstil at signalere lydighed og demonstrere villighed til at ændre opførsel, skrotte normalitet og opgive friheder. Når dette falske og homofile maskemareridt er overstået vil spader som Nils Strandberg, som en slags selvudnævnt coronaimam, nægte at give hånd. Jeg kan ikke sætte en præcis (bakteriefyldt, immunforsvarshjælpende) finger på hvorfor det pisser mig af, men jeg har lyst til at stikke ham en flad uden dom i Rust. Mange ting skal udryddes, meget er en uskik. Men ikke det forbrødrende håndtryk.

Kære læser. Måske har du det som mig. Måske har du dine sunde reaktioner i behold. Det er faktisk et vildt fænomen. Man taler om at ens receptorer i hjernen bliver overstimulerede af dette og hint, og at man skal have øget stimulans for at opnå samme virkning til en givet ting. Men når jeg ser en perker er jeg øjeblikkeligt ligeså fyldt med danskkærlig vrede, som var jeg en 8-årig purk der intet hellere ville end at knuse kraniet på de ækle muggier der kravlede op på vores plankeværk og provokerede. Bevar din sunde fornuft og rigtig glædelig jul.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LudvigLarsLarsenSvend GoengeDr. Schlomo ShekelsteinIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Blæser læser

De sidste 5 år med Trump og Corona har “medierne” vist sit sande ansigt som propagandamaskiner . Hørte P4 juleaftensdag og værterne brugte enhver lille lejlighed til at jamre politisk korrekthed af. Desværre falder folk for det.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De vil stavnsbinde os allesammen. Et A hold og et B hold.

Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Jeg sad og hørte radio i bilen en dag, og værterne på P4 lavede gudhjælpemig radio med mundbind på.

Svend Goenge
Redaktør

En fremragende artikel.
Prøv i øvrigt at lægge mærke til hvor mange danskere der flittigt bruger sætningen “i disse Coronatider”. Det er lemmingeffekten.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Her vil jeg gerne klappe mig selv lidt på skulderen. Jeg har i flere år forsøgt at bringe en gammel kontaktløs hilsen på mode igen. Som altid var jeg forud for min tid.

1445804511776.jpg
Ludvig
Blæser læser
Ludvig

I Danmark er der heller ikke flere døde end normalt, niveauet er faktisk præcist som det plejer. Hvis man f.eks. opdeler dødstallet pr. måned og ser 5 år tilbage i tid, så ligger marts 2018 højest med 5.683 døde (influenza). Ingen måned i 2020 har over 5.000. Konklusionen må være, at Corona allerhøjst fremrykker døden med et par uger / måneder, for dem der ligger yderst.

Argumentet fra eksperterne om hvordan det ville have været gået uden restriktioner, kan så krølles sammen og kastes i papirkurven ved at se på udviklingen hinsidas.

Medierne er ekstremt medskyldige i deres udelige vinklinger og udeladelser. Så godt vi har blæseren og Claus “Tucker” Boatsinker.