Hjem / Danmark / Rotterne på Christiansborg

Rotterne på Christiansborg

Christiansborg Slot – et prægtigt eksempel på flot arkitektur og hjemstedet for store historiske øjeblikke i Danmarkshistorien – i dag er slottet dog inficeret med noget af det værste afskum Weimardanmark anno 2020 har at tilbyde; politikere.

Har man besøgt slottet, så har man muligvis lagt mærke til en tekst i den såkaldte Vandrehal der ser således ud:

Folkesjælen har ikke kunne komme til orde på Christiansborg i de seneste mange årtier, og det bør have været gennemtrængende for enhver af Sofadanmarks tv-zombier, da den altid trættende TV-vært, Signe Molde, fløj over skærmen på DR og igen forsøgte at sparke liv i omskæringsdebatten ved at tage ind på Christiansborg og konfrontere en håndfuld politikere i en ny satirisk serie, formoder jeg. Se det for dig selv, kammerat.

 

Samtlige af disse folkevalgte politikker, hvis fornemmeste opgave i demokraturet er at være et udtryk for den danske folkesjæl, nægter at udføre deres opgaver! Ikke engang én af de adspurgte politikker kunne bøje sig for de 83% af den danske befolkning, der ønsker et totalt forbud mod børneomskæringer! 

Det er pinligt og fuldkommen latterligt, og hvis dette ikke kan overbevise den almindelige rugbrødsdansker om, at vores såkaldte demokratiske styreform er grobund for Danmarks undergang, ja så er vore landsmænd både blinde og dumme.

Vi så det samme ved det forrige folketingsvalg. Danskernes holdning til udlændingepolitikken var klar – men alligevel stemte de på gammelpartierne og gav dermed deres fulde accept til en fortsættelse af befolkningsudskiftningen. Demokratiet er ikke en optimal styreform, såfremt man ønsker folkesjælen manifesteret i politisk handling. Bum!

Den gennemsnitlige politiker

Imens politikkerne bruger deres krudt på at gøre livet surt for ærerige dissidenter og vore ligesindede, så må og skal vi modarbejde denne dødskurs disse feje kujoner og landsforrædere styrer os og vort land imod. Kæmp imod ved at styrke dig selv – både fysisk og psykisk. Eller bedst af alt; ved at sætte sunde, raske og smukke hvide børn i verden!

Bliv ved med at styrketræne, læse bøger og for Guds skyld være en aktiv del af de nationalistiske foreninger og aktiviteter som 2021 utvivlsomt vil bringe os. Det begynder med os, og kun ved at være en aktiv del af en sund modkultur til den herskende judeoglobalistiske dagsorden, kan vi vende udviklingen.

Ansvaret hviler på vore skuldrer, og kun vi kan vende skuden og sikre et Danmark hvor blod og jord harmonerer. 

I ønskes et godt og lykkebringende nytår.

t.ᛋᛋ

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Torsten TorIngolf GaboldsenSvend GoengeClaus Boatsinkerlebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi må fremover godt omtale folk som rotter, det har Washington Post bestemt, da de genopfandt dette “anti-semitiske”-meme tidligere på måneden.

archive.vn/PXjCO

Jeg vil bruge 2021 på at skælde civic-nationalisterne ud, så folk bliver opmærksomme på det forræder som Venstre og Konservative har gang i. De skal simpelthenhen ikke få lov til at sætte denne streg i sandet i blåblok, uanset hvor meget medierne bakker dem op. Så vi fortsætter Status Quo i 5-10 år mere. Hvergang en libtard eller en boomer, hædre de “konservative” kræfter hos centrist-globalisterne, så skal argumenterne pilles fra hinanden. Øv jer i at være drengen der peger på kejseren i HC Andersens fortælling.

De fleste gode talking-points kan findes hos Britterne, Patriotic Alternative har haft stor succes med at gennemhulle civic-nationalisterne falskhed.

Woes har kørt sig Milleniyule og desværre er der ikke noget nyt under solen i mange samtaler og de “reaktionære”-typer kan tale om mangt og meget, men det ikke noget man ikke har hørt før.

Fik dog meget ud af samtalerne med Faust (Holland), Red Pill Germany (Tyskland) og Martin Lichtmesz (Østrig) der kunne fortælle om deres situation på lokalt-niveau.

Samtalerne med Grinder-Greg, Frodi Midjord, Jared Taylor, Mike Enoch og James Allsup er også udmærket.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

når vi står sammen kan ingen røre os/den europæiske race så hvorfor lader vi jøder parasitere på os ?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Fordi jøderne vil bruge deres lobbyisme i USA til at boycutte os/bombe os hvis vi forsøger på noget.

View post on imgur.com

Desuden kan vi ikke komme videre, fordi boomere og libtards æder alt “patriotiske”-propaganda fra USA råt. De elsker typer som Ben Shapiro og mener Putin er kommunist, selv om han går imod alt de hader fra Globalisterne.

Vi kommer først videre, når vi tager et opgør med libtards, boomere og andre civic-nationalister.

Claus Boatsinker
Administrator

Et enkelt parti forsøgte at lade folkesjælen tale, men indenrigsministeriet brugte beskidte tricks (i demokratiets navn) og godkendte kun en brøkdel af deres enorme antal underskrifter. De blev ikke opstillingsgodkendte og var de blevet det ville en samlet (((presse))) have fortsat deres tilsvining og forgiftet de danskvenlige brønde. Til helvede med Folketinget.

Svend Goenge
Redaktør

2020: Politik er kæmpe YIKES og ÆV
2021: Julemanden stifter Ønskelisten og påbegynder hjemsendelser inden første dom.
2022: ???
2023: Fuldkommen dansk sejr.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

2021 : Pseudomarxisme. Degeneracy og Infinity-niggers
2022 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2023 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2024 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2025 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2026 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2027 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2028 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2029 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2030 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2031 : Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2032 : Kvinder blive trætte af Pseudomarxisme, Degeneracy og Infinity-niggers
2033 : Adolphus Jacob Hiedler og hans arbejderparti tager magten.

Torsten Tor
Blæser læser

Wow, god sang til sidst. Fedt man stadig kan blive overrasket over “nye” ting.