Hjem / Andet / Mette kidnappet af Jonni (en fremtidsnovelle)

Mette kidnappet af Jonni (en fremtidsnovelle)

Dette er en uudgivet fremtidsnovelle af Jonni Hansen (opdaget bag en kaffeautomat på Løgstør bibliotek). Vi viderebringer den med forfatterens velsignelse. “Den er sgu’ meget god, ikke?” spurgte Jonni Hansen hvilket vi i den grad bekræftede.

Dommedag nu. For Mette.

“Tag lige at slippe mig løs, hallå”, sagde en forvirret og skræmt statsminister Mette Frederiksen. Hun fandt sig selv, netop vågnet og spændt fast i en stol. Der var ret mørkt i lokalet, og det meste af hendes synsfelt var præget af den mand der stod foran hende, og til hvilken hendes forespørgsel om befrielse var henvendt. Skikkelsen var den af Jonni Hansen, tidligere politiker, aktivist, agitator, propagandist, radioprogramtilrettelægger, vært og charmør.

“Gu’ fuck vil jeg ej, mand!” svarede han hårdt tilbage. “H-hvad sker der? Hvorfor gør du det her?”, forlangte Mette Frederiksen. “O-og hvem er du? Nej….nej, vent”, tøvede hun. “Det er jo dig fra DNSB! Jeg husker dig fra min tid i DSU!”, udbrød hun men et “årh, hold kæft” afbrød hendes ordstrøm. “Du er afsløret, ja du er, din havneluder, og nu skal du ikke længere få lov at lave mere lort i den, det kan jeg fandeme godt fortælle dig”, sagde Jonni bestemt og afklaret, nærmest som var der brudt hul i en dam fyldt med uforfyldt politisk potentiale; en sprængfarlig cocktail af et genis vrede, handlekraft og visioner, der boblende som en surdej var klar til at komme i ovnen.

Tidligere på dagen var hans plan blevet aktiveret. Under dække af at være den kinesiske diplomat Ding Junhui, som blot et fåtal – herunder ingen politikere – ved er navnet på den mest kendte snookerspiller fra Asien, har Jonni Hansen sat Mette Frederiksen i stævne på MASH, en fashionabel bøfrestaurantkæde. Med et lokkende tilbud om at opsætte 5G-tårne til spotpris, for hurtigt at kunne gøre danske mænd infertile og koge deres hjerner, kunne statsministeren ikke andet end at møde op. Grundet den fordækte anledning var hun instrueret i at komme alene, så hun sagde til hendes PET-vagter at hun skulle til gynækolog og at de “godt kunne skride, hallå”, hvilket de så gjorde.

Da hendes ministerbil ankom til parkeringspladsen på MASH, kom en tynd skikkelse med skæve øjne hen til bilen og tog imod. Det var bare Esben med elastikker rundt om hovedet, men det var ikke til at se i den middelmådigt oplyste parkeringsplads. Chaufføren steg ud, nikkede til den kinesiske mand, og åbnede døren hvor Mette Frederiksen steg ud. “PFFFFFFT”, sagde det da hårlakken blev sprøjtet i deres øjne, og smertelyde kom fra deres respektive munde. Hårlak er en fin substitut for peberspray, som mange ved, og øjeblikkeligt var Jonni dukket op, og sammen gav de chaufføren og Mette en bedøvende klud for mund og næse. Jonni løb tilbage til sin varevogn og hentede de store balloner, som de hurtigt fik hæftet på chaufføren, der med stor hast steg til himmels. “Hils på månen!”, sagde Jonni inden de fik smidt den livløse Mette Frederiksen i baggagerummet på den sorte Audi A8. Esben kørte bilen til Greve og Jonni fulgte efter. Sådan gik det til at de fik Mette Frederiksen spændt fast i en stol.

“Afsløre mig? Altså, hvad er det der foregår?”, sagde Mette tilbage i nutiden. “Du er ikke en skid hellig, du hader bare Danmark. Du har ingen samvittighed, og hele dit partiapparat og alle jer levebrødspolitikere udnytter bare dette demokrati til at være ved magten og tjene overstatslige institutioner! Du er fup og fidus, mand!”, væltede det ud af Jonni Hansen. “Ikke én dag i dit liv har du kæret dig om danskernes ve og vel!”, fortsatte han. “Folket har fra første dag bare haft et eneste ønske siden i lukkede alle de lede perkere ind og det er Danmark for danskerne, udlændinge UD!”.

Jonni fjernede sit blik fra statsministeren, der nærmest var i en tilstand af granatchok efter hans fordømmende ord. Han gik i en cirkel med hænderne bag ryggen. I stilheden kunne Mette Frederiksen høre en svag promo for “Radio Oasen”, hvad end det så var og så nåede en velkendt sang hendes ører, nemlig Christians superhit “Du kan gøre hvad du vil” fra 2001, men til hendes overraskelse med en ændret tekst. Forvirringen var total i hendes flossede sind.

“Du har ikke meget at sige hva’? Det er nok fordi det er sandt. Kælling!”, sagde Jonni i et toneleje der helt overdøvede radioen i baggrunden. Mettes øjne gik fra at beskue læderstropperne med totenkopfemblemer der holdt hendes arme fast til at mødes med Jonnis ditto. Træt af hendes situation og med et trumfkort i ærmet gik hun til modangreb: “Hvad vil du gøre ved det? Vi har magten, og det kan du ikke ændre ved! Tror du ikke vi ved at folk kan klynke alt det de vil, og ikke en pind vil ændre sig? Ups, der kom lige 100.000 fremmede til, og 100.000 til. Rundstyk! Det var ik’ med vanilje! Folk stemmer på os om så vi hver dag lagde en lort lige i halsen på dem!”, sagde en nu opkørt statsminister, der var blevet helt rød i ansigtet. “Så tag du bare at slippe mig løs, din fallerede tabernazist, for demokratiet har talt. Kig dig selv i spejlet og du vil se en død mand. Danskeren er død for årtier siden, I har bare ikke fattet det!”, sagde hun nærmest aggressivt.

“Så du synes ikke Danmark tilhører danskerne? At den del af den hvide race som er danskere ikke skal have et hjem at kalde deres? Du er jo helt sumpet i krydderen, mand!”, spurgte Jonni tilbage.

“Det hører til i 1851 det tågesnak. Danmark er en del af verden, og verden er multikulturel. Hallå, ligesom! Hvis I kunne se længere end jeres udstrakte arm, så ville I nok have bemærket at demokratiet nærmest blev indført samtidigt i hvide lande, og at rejsen mod det multikulturelle blev indledt på samme tid overalt. Tilfælde, ja, ha ha ha ha ha!”…. statsministeren vred sig i stolen, velvidende at hun kunne uddele stikpiller i det uendelige. “Fat det. Det er ovre”, konkluderede hun.

“Det er sgu’ dig der er ovre”, sagde Jonni tørt. “Pfff, okay, ligesom”, sagde Mette Frederiksen, lidet imponeret af hans comeback.

“Det du overhovedet ikke er klar over er at vi lige har livestreamet din tirade mod Danmark, og din afsløring af dit had mod dit eget fædreland! Ja, det er på facebook!”, sagde Jonni med en finger lige i hendes ansigt. Mette Frederiksens hudfarve gik fra rød til hvid. “Hvad snakker du om? Stop. Hvad?”

“Kan du se det billede af Horst Wessel ved siden af dig? Kan du se der er et hul i hans ene øje? Hva’? Kan du se det? Det er et webkamera! Og alt du har sagt er kommet ud til millioner af danskere der er på facebook! Det har Esben sørget for. Han er nemlig et teknisk geni. Det havde du fandeme ikke regnet med!”, triumferede Jonni.

“Cut os ud!”, sagde han til Esben der sad helt bagerst i lokalet. “Jeg har stoppet”, sagde Esben tilbage. Mette Frederiksen så ud som om hun ville sige noget, men det hun lige var blevet fodret med var så uoverskueligt for hende at ingen ord kom frem og hun stirrede bare lige ud i lokalet, hendes blik flakkende og skræmt.

EPILOG

Livestreamingen af Mette Frederiksen var den største politiske skandale i verdenshistorien, og den bredte sig som en steppebrand, og på få timer havde alle danskere set det. Folk gik på gaden og kort efter afgik regeringen og alle folketingsmedlemmer opgav deres mandater. En gruppe kaldet Vaterdag, indførte en nationalistisk konservativ overgangsregering “med lige linjer i vater”, som de sagde, og Danmark blev reddet. Det gamle pas, som alle perkerne havde, blev erstattet af et Vaterpas som kun danskere kunne få. Mette blev sat fri og flygtede ud i skoven hvor hun døde af knoglekræft 3 uger senere. Hendes chauffør blev fundet på en mark i Mongoliet. Jonni og Esben fik medaljer, the end.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
EvolationLudviglebensraumClaus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

De vendte sgu Riis-knudsen manøvren mod dem selv! Stærkt! Jeg vidste at Jonni og kompagni ville rede os til sidst.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

sådan Jonni -de rotchild dukker skal mærke folkets domstol og deres fremtidige slægt stå til ansvar også

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Hallå, mand. Sikke en god historie.
Jonni er alle tiders helt.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Håber at Jonni Hansen selv spiller hovedrollen når denne fremtids-thriller bliver til en tv-serie med titlen: “Jonni redder Danmark!”