Hjem / Verden / Hvad tænker en normie? Er vedkommende forvirret?

Hvad tænker en normie? Er vedkommende forvirret?

Når en nyhedshistorie der udstiller den store jødiske magt i USA viser sig, så er det for os, der er blevet påtvunget indgående viden om “det jødiske spørgsmål”, endnu en omgang delikat bekræftelsesmørbrad.

Den jødiske spion for Israel, Jonathan Pollard, der i 1987 blev dømt for at videregive atomhemmeligheder til Israel, er trods en livstidsdom ikke blot på fri fod, men også hjemme i Israel. Han fik i 1995 statsborgerskab i Israel og kunne så i de sidste dage af 2020 nyde en statsmandsmodtagelse.

“Dumme goyim” *kliiiiiik*

En yderligere interessant detalje var at hans rejse til Israel foregik på et privat Boeing 737, ejet af jøden Sheldon Adelson. Den samme Adelson som også ejer den største avis i Israel og som også er hovedsponsor for en række amerikanske politikere, herunder Donald J. Trump, der nød hans pengegaver i forbindelse med det enorme fupnummer i 2016.

Intet nyt for os. Så godt som alle i USA’s politiske top er købt og betalt af jødiske milliardærer, og adlyder såvel dem som pressen, der ligeledes er under total jødisk dominans.

At beskrive virkeligheden er som at skrive videre på protokollerne. Det er en syg og absurd situtation.

Normieperspektivet

Men hvordan ser en normal Bagedystendansker på det her? Det må være helt kuk, og den kognitive dissonans må være skruet op på 11. Eller hvad?

Tag lige deres briller på engang og så bliver du snotforvirret. Intet giver længere mening:

Den amerikanske milliardær støtter onde Donald Trump. Han er ond og må være ond republikaner. Men… han støtter også demokrater. Hvad for noget?!?

SHELDON! LIGESOM HAM FRA BIG BANG THEORY – *ÅBEN MUND SOJAFJÆS*

En texaner, Pollard, der arbejder som efterretningsanalytiker, videregiver pludseligt atomhemmeligheder til Israel på den anden side af jordkloden. Hvordan kan han forråde sit land USA? Det er jo gak. Han må være grådig.

Pollard bliver statsborger i Israel mens han er bag tremmer og så videre og så videre. Han bliver så af den amerikanske milliardær Adelson fløjet til Israel. WHAT?!? Trumps sukkerfar hjælper – offentligt – en dømt landsforræder, en selverkendt forbryder? Jamen, er de skøre de amerikanere eller hvad sørensen? Det må være alle de big macs de spiser! Eller noget.

Realiteten er at normien slet ikke skal tænke alle disse tanker og ikke behøver at blive forvirret, for denne – i en ikke-sinddsyg verden – kæmpeskandale, bliver slet ikke nævnt, og medierne dybdykker slet ikke i dette  tag-selv-bord af beviser på komplet politisk magt hos det jødiske diaspora i Vesten.

Det er mere end sandt når det før er nævnt, at de eneste der ved hvad der foregår politisk er jøder og nationalister. Alle andre løber rundt i blinde som totale idioter, og leder efter den bedste undskyldning for at kalde sin politiske modstander for “nazist” eller “fascist”. Pollard-skandalen får lov at foregå i tavshed. Spøjst som pressen ikke tordner mod Trump for at modtage penge fra en der så åbenlyst hylder en landsforræder og tjener en fremmed nation. Yderst spøjst.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
FlaskepostenIngolf GaboldsenlebensraumClaus BoatsinkerSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Normien tror at Putin er Ond-Kommunist, fordi han valgte at gøre karriere i KGB i en tid hvor der ikke var andre muligheder. Imens stemmer de på neoliberale, der med åbne arme tager imod det værste fra det kulturmarxistiske overdrev der drømmer om Weimar 2.0 på Verdensplan.

Når folk opdager der er problemer, så påstår de neoliberale at de har styr på sagen og at der skal være balance. Denne balance er selvfølgelig altid på de præmisserne som globalisterne sætter, det betyder at kultur, suverænitet og dansk identitet altid bliver til-sidde sat til fordel for International jura og den evige vækst.

På trods af denne praksis i 40 år, så stemmer normien stadig på de neoliberale.
Selvom det åbenlyst at Venstre, Lars Løkke osv vil sætte de nationalsindet i skakmat, med deres centrist-globalist tilgang, så vil mange stadig stemme på dem næste gang også. f.eks har vi gårdejerne der elsker slavearbejde fra Øst-Europa og mange Normies i industrien bilder sig ind, at deres job ikke ville være der, hvis det ikke var fordi det hele løb rundt, bl.a pga af den billig arbejdskraft og EU-tilskud. Og da mange af dem ikke har boet op og ned af en ghetto, så tror de at integrationen går godt.

Man skulle tro at Stram Kurs’ affære i Hoven, ville være noget borgerne tog imod med åbne arme. Men nej, borgerne valgte istedet at parodiere Hans Kirks bog “Fiskerne” blandet sammen med en portion jantelov fra Aksels Sandemoses “En flygtning krydser sit spor”

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Selv boomer Erik fra Gentofte burde kunne stille spørgsmålstegn ved, at Israels premierminister giver giver en varm og officiel hilsen, til en ussel spion. Især når spionagen er foregået i netop det land, der massivt støtter Israel militært som økonomisk. Det er virkelig provokerende og tegn på at _de_ ikke besidder nogen for filter.

Hvis nogen skulle være i tvivl om det etniske element i sagen, så tjek evt. Alan Derschowitz gennemgang . For eksempel beskrives jødiske dommere der ikke stemmer for Pollards løsladelse, som “self hating jews”.

Men interessant blæser-læsning, wokeness+1

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Boomerne vil sige at Israel gjorde det nødvendige fordi Perkerne er ude efter dem. Det bedre at fortælle om de mange pædofile, som rejser til Israel og går frit rundt.

Evolation
Blæser læser
Evolation
Svend Goenge
Redaktør

Det er min overbevisning at den almene normie godt kan tænke klogt, såfremt de lytter til de rigtige folk.
Derfor er det for mig særdeles ærgerligt, når jeg erfarer at deres eneste informationskilde består af DR og TV2.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Godt nytår folkens!
Hvordan kommer vi videre? Hvordan skabes det forum, som kan rekruttere nye folk, så vi kan lave aktivisme i samme stil som GI? Nogle normier kan nås, blot vi får deres følelser med, men der skal nok bruges andre vendinger, fx (((fjendtlig elite))), (((globalister))) og (((røde medier))).