Hjem / Verden / Stormen på kongressen – i et glas vand

Stormen på kongressen – i et glas vand

Artiklen her er ikke nær så sjov som jeg havde håbet. Jeg kan simpelthen ikke sige hvad jeg vil sige og samtidig skrive nok jokes til at gøre den i sandhed underholdende. Derfor denne joke:
Hvad kalder man det når Trump-støtter stormer en regeringsbygning på præsidentens foranledning og derefter anklages af andre Trump-støtter for at være AntiFa? En Q-vending!
Hvis artiklen bliver for tør, så marker hvor du er kommet til, scroll op, læs joken igen, og scroll ned så du kan læse videre.

Onsdag aften samledes den Amerikanske kongres for at verificere valgmands-stemmerne til præsidentvalget. Det markerede Trumps sidste chance for en sejr, efter alle søgsmål der er redaktionen bekendt, er blevet smidt ud på teknikaliteter. Og ikke overraskende blev det den umiddelbare ende på hans styre.

Personligt håbede jeg til det sidste på en Trump-sejr. Ikke fordi jeg tror han på nogen måde er ‘vores fyr’, for det har han i næsten 4 års regeringstid vist at det er han absolut ikke; men fordi jeg troede den Amerikanske ‘højrefløj’ havde lyst til at prøve at vinde for en gang skyld…
Og i November satte jeg 400kr på at han vandt. For pokker hvor tog jeg fejl.

Pence: Bevidst nederlag

Vicepræsidenten kan, i sin rolle som formand for Senatet, afvise omstridte valgmandsstemmer. Hvis nok valgmandsstemmer afvises så ingen kandidat får mere end 270, så overtager repræsentanternes hus afstemningen i et en-stat-en-stemme system.
Pence afviste, med baggrund i en lov fra 1887, i et åbent brev på forhånd at gøre dette direkte, men ville lade det være op til huset og senatet at blive enige om hvilke valgmænd skulle tælles og kun gribe ind hvis de er uenige. Republikanernes snævre flertal i senatet blev undergravet af en menneskehadende skildpadde nogen havde proppet i et jakkesæt, også kendt som senator Mitch McConnell, og dermed sikredes det at ingen af protesterne bar frugt.

Pences åbne brev til Donald Trump

Trumps sidste chance var med andre ord præsis som Mimi Jakobsen; For længst død men manglede bare at blive erklæret som sådan.

Q

Da Trump stillede op i 2016 talte han til den jævne Amerikanske mand. Han vandt på løfter om implicit hvid politik: Begrænsning af immigration, tilbageførsel af outsourcede arbejdspladser, og en kamp mod “sumpen” der dominerer den politiske verden. Han var den perfekte hvide (Orange?) højrepopulist. Men hans regeringstid vaskede den hvide facade væk, og hvad der var tilbage virkede mere som George Bush’ tredje regeringsperiode; bombninger i mellemøsten, ineffektiv håndtering af ulovlig immigration, og Israelere der danser af lutter glæde.

I løbet af regeringstiden kom den nok farligste konspirationsteori nogensinde til live; Qanon. Ikke fordi jeg mener at Q er en terrortrussel som medierne til tider skriver, men fordi Q opsuger tanke- og handlingskraft og gør dens støtter politisk impotente; Du skal bare tro på planen, du skal bare støtte Trump, lige om lidt så trækker han proppen og hele sumpen løber ud i afløbet! Onsdag i næste uge kommer uendelige mængder sigtelser mod alle du ikke kan lide! Ok, måske ugen efter, eller ugen efter, ignorer at vi har sagt det samme siden 2017, det sker lige om lidt, du må bare ikke tænke på at gøre andet end at støtte Trump ukritisk!!!

Trumps støtter tror at de kun kan vinde. De tror de er de gode, og som vi ved vinder de gode altid i film og TV, ved et Deus Ex Machina om nødvendigt.
De er gode, de er det folk som en ægte leder ville kunne føre til storhed. Men de er naive, og er blevet ført bag lyset af en charlatan og en gakket konspiration om at charlatanen ikke bare er ærlig, men er et geni.

At kaste sine egne for løverne

Mens Pence og McConnell konkurrerede i senatet om hvem der figurativt kunne dolke Cæsar mest, så var Trump på lige så romersk vis travlt optaget med at lege en blanding af ‘Nero der spiller lyre mens rom brænder’ og ‘kristne i colosseum’ med sine egne støtter.

I hvad der kun kunne betegnes som guf for Q-tards, kaldte Trump i midten til December til demonstration d. 6. Januar i Washington D.C. samtidig med afgørelsen af valgmandsstemmernes validitet i kongressen. Havde han været en sand leder havde dette været hans chance, han kunne have marcheret til Capitol Hill med tusinder i ryggen og gjort en ende på det falske demokrati. Men hvad gjorde han? Han ophissede forsamlingen, og forlod den. Folkemængden stormede kongresbygningen alene. Ingen plan, ingen leder, kun den blinde tro på Q-konspirationernes løfter om at Trump var deres mand og de skulle nok vinde.

At se et vredt folk storme en regeringsbygning er et syn for guder. Men her var det et sminket lig. Det så godt ud, men det gik ikke bare galt, det kunne simpelt hen aldrig have gået godt. For at starte en revolution har du brug for en ideologi der er andet og mere end “Tro på Trumps ukendte plan”.

Stormen var dårlig nok begyndt før Præsidenten og hans nære allerede var ude og frasige sig ansvaret for dem der var blevet narret til at tro at de kunne vinde.
Efter det dyssede ned kaldte Trump det for et afskyeligt angreb og lovede straf til deltagerne. Pence og McConnels knivstik mod præsidentens ryg var nåle i forhold til Trumplejrens dolkning af deres egne støtter.

Ved sammenstødene døde 4 på “Trump”-siden og 1 betjent omkom senere af sine kvæstelser. De 4 på Trump-siden var 3 “medicinske årsager” (Jeg gætter på hjertestop af ren arrigskab eller astma fra peberspray, dog florerer rygter om at de blev skudt) og en kvinde decideret skudt af sikkerhedsfolk.

Gæt hvad vi har på video? Gættede du en patriotisk kvinde skudt af systemtropper og derefter samme døende på gulvet? DING DING DING!

VI ADVARER OM STÆRKE BILLEDER!

Føjer spot til skade

Hvis det ikke skulle være nok, så er der masser af Q-tards og andre Trump-støtter, der ikke deltog i demonstrationen eller stormningen af Capitol Hill, godt i gang med at hvidvaske Trump og Q-konspirationerne ved at påstå at det i virkeligheden var Anti-Fascister FORKLÆDT som Trump-støtter der stormede bygningen!

Germanske tegn betyder pædofil hvis Q-tards har brug for at lege du er antifa

For at passe denne påstand med virkeligheden så prøver de blandt andet at fortælle hinanden at en tatovering af det oldnordiske symbol Valknut er satanisk og pædofilt, og mest utroligt at den kendte ortodokse fascistrollespiller og trailerpark fører -flæskebjerget Matthew Heimbach- ikke bare er medlem af Phillidalphias AntiFa, men gud hjælpe mig også er blevet tynd.

Heimbach (Orange cirkel) er faktisk at finde på hjemmesiden for philadelphias antifa, men afbilledet i en gammel artikel som en fascistisk fjende af bevægelsen.
Desuden er de ikke de samme personer, kun ham i rød cirkel ligner tilnærmelsesværdig og det dårligt nok. Tatoveringen på hans hånd i venstre billede er ikke et hammer og segl, men “Outsiders Mark” fra videospillet Dishonored.

Resultatet

Stillingen endte altså således: Demokraternes Joe Biden vandt med 306 valgmænd og 1 død, mod Republikanernes Donald Trump med 232 valgmænd, 4 døde, og nogle flotte billeder af farcen der i en anden verden kunne have været århundredets begivenhed…

Så lad os i det mindste nyde de flotte billeder.

Q-tilhænger i sit naturlige miljø: I kamp mod systemet uden plan eller en chance
Meme-mand indtager kongressens gange
Meme-mand besætter senatet
Repræsentanternes hus belejres
Mand låner underhusets formands talerpult. Jeg er fucking misundelig.
Mand nyder et smukt kontor der vidst nok ikke er hans
Sydstatsflag i kongressen, muligvis for første gang nogensinde
Kontor og computer angiveligt tilhørende en medarbejder for Nancy Pelosi, formand for repræsentanternes hus, forladt i så stor hast at computerene stadig er åbne med sensitive mails stående fremme. Censureret af redaktionen af hensyn til persondataloven.

MEMES

Troede du det var nok med historiske billeder? Naturligvis ikke! Vi skal også lige have nogle sjove mig-mig’er, eller “memes” som de unge kalder dem.

“Jeg er inde” – Citat fra notorisk 4chan-hacker Sam Hyde der bruger sin computer-magi til at fysisk besætte kongressens IT-systemer.
Romere plyndre det jødiske tempel
Ny kontekst til et en måned gammel tweet af venstrefløjsikonet AOC
Jeb Bush har endeligt vundet

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenAsbjoernNielsenFelix KrullEvolationFlaskeposten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Og alle politikerne i USA der forlangte dem mejet ned og kaldte disse memehelte for terrorister… De selvsamme politikere klappede i hænderne da demonstranter trængte ind i selvsamme kongres under Kavanaugh-høringerne, og da en sort terrorgruppe i 60’erne trængte ind i kongressen bevæbnet til tænderne, blev ingen skudt, ingen anholdt. Sort privilegie i Weimerica er ikke noget nyt. Men et kort øjeblik den 6. januar blev jødernes legeplads forstyrret. Vreden er ægte.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

44 min video fra en Infowars-journalist der deltog i demonstrationen.

banned.video/watch?id=5ff6857e00bac0328da8e888

Ingolf Gaboldsen
Skribent

BLM-Negeren John Sullivan var med helt oppe front og optog den bedste video af hændelsen.

photo_2021-01-08_14-18-22.jpg
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mere om BLM-Negeren der var med fremme helt foran til denne demonstration.

Qanon2021-2.jpg
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Video interview med ham umiddelbart efter hændelsen.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg vil gøre opmærksom på at denne BLM-neger endnu ikke er blevet anholdt eller har modtaget en arrest ordre.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Solid Q-vending joke!

Det var smukt at se på men dømt til at fejle.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Det virker mistænkeligt så nemt folk kunne strømme ind i kongressen. Ser man på venstrefløjen og pressens reaktion, så kan man se de vejrer morgenluft. Nu skal trumpstøtterne ned med nakken, og uskadeligøres politisk en gang for alle. USA bliver snart et helvede, hvis man er hvid og based.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det normalt at demonstranter for lov til at komme ind på Capitol Hill. Det sket før. Men det ser ud til at disse demonstranter ikke bare ville lave et statement, de ville rundt i hele bygningen.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Interview med en ung gut der også var med helt fremme da Ashli Babbitt blev skudt.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

En meget præcis fortælling af hændelsen, en god forklaring af motivationen for at komme ind i kongressen og en episk opfordring til forandring fra denne unge mand. Stor respekt herfra. Bare ærgerligt, at det de kæmpede for var dømt til at fejle inden de overhovedet forsøgte.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Donald Trump Jr: ” … don’t start acting like the other side”

Nej, nej, vi må endelig ikke gøre ligesom dem, der har vundet politisk terræn de sidste 100 år … det er meget vigtigere at være “respectable” end nogensinde at vinde noget.

Venstrefløjen VIL magten “By Any Means Necessary”.

Såkaldt “konservative” og “borgerlige” vil hellere være “anstændige”.

Felix Krull
Blæser læser
Felix Krull

jeg troede den Amerikanske ‘højrefløj’ havde lyst til at prøve at vinde for en gang skyld…

Det svarer til at tro at paven godt kunne tænke sig at Jesus virkelig kom tilbage til jorden.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Energien, utilfredsheden og viljen er der til at skabe store forandringer i USA. De mangler bare ledelse, organisering og en mere langsigtet plan. Vi lever i spændende tider. Lad os håbe og kæmpe for gode tider kommer som følge.

BTW god artikel. Du rammer plet med hvert et ord.