Hjem / Andet / Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der forekom helt uvirkeligt. GloboHomo viste sig som en fasttømret enhed, der talte med een stemme og helgenkårede negerforbrydere mens de bifaldt vitterlige terrorbevægelser, der i månedsvis udsatte amerikanske byer for uhørt vold, chikane og hærværk. Enhver fysisk eller verbal modstand mod dette BLM-vanvid blev mødt med en fyreseddel, fængsel eller trusler der i flere tilfælde førte til selvmord. Kort sagt: GloboShlomoHomo i kamp mod det skrumpende hvide flertal, mere direkte end nogensinde før.

Nu fik vi så et glimt af den hvide vrede i Washington, som Grev Roeflænser III skrev om i dag. Ganske glimrende.

Bedst som jeg sætter mig i sofaen ser jeg noget, der gør at jeg personligt skal involveres. Min sport, landevejscykling, er under angreb igen.

Først suspenderer Trek Segafredo en rytter for at have brugt en forkert emoji der kunne tolkes som en fornærmelse mod Black Lives Matter.

Dernæst kom den skandaløse brug af mundble under Tour de France med #NoToRacism (hvilket affødte en fantastisk blæserartikel).

I går postede Velonews så om en eller anden klam svans af en rytter, der havde gjort verden bekendt med sin hang til mandeafføring på hans ædlere dele, hvilket de promoverede som en længe ønsket velkomst for homofile i cykling. Vammelt og frastødende for alle cykelfans.

I dag blev der så lige trykket maks på båthornet af cykelappen Strava (en ting hvor man kan poste sin cykling og prale med sine træningsresultater). Hvad vil de, spørger du. Mere mand-på-mand endetarmsgymnastiske promoveringer?

Nej, faktisk værre. Strava, en forpulet cykelapp(!), skriver følgende på instagram:

This week we witnessed the unprecedented attempt by the sitting President of the Unites States to overthrow democracy. President Trump incited his supporters to riot and seize control of the government before Congress officially ratified the election results and confirmed his loss.

Reflecting on these events, we feel outraged and horrified.”

Dette fortsætter på 5 ultragay sider, man kan swipe igennem, hvis man vil fremprovokere kvalme. Som man kan se er det ren digtning af begivenheder, der indeholder ingen sandheder udover at Trump er præsident. Trump tog tværtimod afstand fra sine tilhængere på den mest frastødende måde, og disse tilhængere – ikke en eneste – prøvede at tage regeringsmagten; en gennemført syg påstand. Men Stravas øverste ledelse, som en del af den judeoglobale elite, følte pligt til at bruge deres platform til at puste liv i myten om Det onde, hvide Statskup. Ekstremt bizart.

Igen: Strava er en cykelapp. Hvor du kan poste tider. “Årh hvad, jeg neglede virkelig den tur til Tølløse! 4,3 watt per kilo over 3 timer og 18 minutter!“. En app! Og de følte det nødvendigt at lukke ovenstående lort ud. Man kan tjekke early life på de nibbaer hvis man har lyst, men det er såmænd ikke pointen.

Når det er sagt bliver 2021 et fedt år. Tro på at det er sandt, og så skal det nok vise sig at være tilfældet.

Og hvis du ikke har læst NJP’s udtalelse om begivenhederne den 6. januar så klik her. Værd at læse og dele.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenSorteSlyngellebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Der er vitterligt ingen virksomheder, der er for fine til at undlade at agere talerør for Shlomos skadelige virke.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ja… Rimelig nedtur at leve i globohomoschlomo verdenen, ik? 🤡

(((apps)))

Anger.jpg