Hjem / Indsigt / Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt medrivende og komplet overraskende novelle om kidnapningen af kidnapperen. Forbered dig på angstprovokerende plottwists og så malende beskriveleser at du føler dig til stede i 2670.

Greve, januar 2021

“Hvad har jeg med det at gøre?”. Sådan lød det logiske spørgsmål fra Jonni Hansens mund. Han var i knibe.

Men lad os i al hast forlade den ufortalte nutidshistorie og rejse lidt tilbage i tiden…

Greve Midtby Center var et træls sted at være. En mærkelig blanding af provinsbystemning og mellemøstlig utryghed. Som sagt et træls sted at være; træls muzak blandet med højlydte tyrkere, men samtidig var det bekvemt, at man kunne få det man skulle bruge. Føtex, neglesalon, sushi, bank, skomager, renseri… ja, så bekvemt at selv en moralsk ulastelig gut som Jonni, der på sit visitkort kunne skrive radiopoet, murermand, Tetris-aficionado, amatørarkæolog, akvarierenser og tidligere ubestridt leder af en revolutionær folkebevægelse, ikke kunne undgå at slå vejen forbi.

Jonni når hen forbi Nikko Sushi, hvor han rynker på næsen over deres “7 ting 159,-” skilt. “Det er jo fuldkommen vanvittig en pris for rå fisk”, tænker han da en kvinde bryder hans tankeisolation. “Øøøøh, hej, øøøøh”, siger hun tydeligt utilpas, “mmmm, har du set mine hunde?”, spørger kvinden Jonni, mens hun fisker i sine lommer. “Her, se her. Det er mine hunde og de er væk. Har du set dem, det er…jeg er desperat!”, sagde hun pegende på et stykke papir med et sort/hvidt billede af et par tæppetissere.

“Hunden er den hvide mands bedste kammerat, du”, sagde Jonni. Han elskede hunde, præcis som alle gode, stærke ledertyper. “Vil du ikke hjælpe mig, pleeeeeease!”, tryglede damen, der havde tydelige sport efter gentagne indgreb på sine naturstridigt svulmede andelæber. Jonni svarede “jeg er vant til at hundefløjte, så det kan jeg da nok. Hvor så du dem sidst?”. “De løb væk derovre ved Ole Larsensvej, i retning mod svømmehallen”, sagde hun. Hun var omkring 25, men virkede som mange i området en kende hærget.

De krydsede parkeringspladsen. Pludselig satte kvinden i løb og råbte “allahu akbar!”. Jonnis muskler stivnede og han faldt som en træstamme hårdt ned på parkeringspladsen. Han var blevet skudt i ryggen med en strømpistol. Mens han lå i kramper kom adskillige såkaldte perkere hen og fyldte hans mund med hvad der viste sig at være khat, og Jonni slumrede straks hen. Ganske hurtigt blev han med en fælles kraftanstrengelse af 5-7 hvidløgsentusiaster anbragt på bagsædet af en BMW 550i, der var kommet til med hæslig rapmusik blæsende ud af vinduerne. På den måde var det en scene der forekom helt normal i Greve anno 2021, så ingen tog notits af optrinnet.

Omtrent en halv time senere

“Som jeg sagde ovenfor, hvad har det med mig at gøre?”, spurgte Jonni en arabertype. Han var tapet fast til en stol i et ildelugtende lokale. “Du tilsvine Shmur, mand, du bare en svin, mand, vi fåggin dræb dig mand, luder mand!”, sagde den ubehøvlede udlænding. “Smurt hvad? Din mund med sæbe? Hvad er det du siger? Har det noget med indbruddet hos Fair Play for 30 år siden at gøre? Det har jeg sgu’ ikke noget med at gøre, mester”, udbrød Jonni resolut.

“Du skriv Shmur Shmur nummer på Dags Blæs, luder mand! Det vors bror, mand, fat du ingting eller hvad mand, din luder mand, din mor mand!”, sagde arabertypen. “Skrev….jeg har sgu ikke…hvad fanden??”… Forvirringen var total hos Jonni. Det var ren volapyk.

Araberen fedtede med sin mobil. Så kom han med hast hen og holdt den rystende foran Jonnis fjæs. “Den her! Den her mand!”. På mobilen var der en artikel om den stendøde somalier Shmur, som på ingen måde var levende mere, fra nyhedssiden Dagens Blæser.

“Det er jo ikke mig. Det er jo ikke mig der har skrevet noget. Jeg har ikke noget med de gutter der at gøre. Jeg er politisk pensionist”, forklarede Jonni den iltre udlænding. “Yo, har du ik’ skriv novelle mæ Lars Løk, din fuk?! Det ik’ dig, hva’? Du skriv her, du fuld af mæ løgn, luder mand!”

Rigtig nok havde Jonni indsendt en novelle helt ekstraordinært, men alt det snak om Shmur var han helt uvidende om. Ind kom hundedamen. “Jeg er Fie Laursen fra instagram, og jeg er hende med hundene, og de er hjemme, men de var væk, og jeg fandt dem med Allah, og så er jeg muslim, og jeg hjælper dem, for du var så dum mod Shmur, det sagde de og du er bare dum”, sagde hun uopfordret til Jonni Hansen. “Du er nasty”, fortsatte hun og bladrede derefter på sin mobil, mens hun tyggede tyggegummi.

“Vælp. Det har været en vild rejse du”, tænkte Jonni til sig selv, da han så der blev viftet med håndvåben hos de nu flertallige arabere i lokalet.

Et kolossalt brag brød alles gøremål. Hylen for ørerne og tyk støv i luften. Derefter skud. “Bang, bang, bang”, med korte mellemrum. Dagslyset brød igennem den knuste rude og den delvist ødelagte væg, og i støvet så en hostende Jonni en skikkelse. “Sid roligt, så får jeg det tape skåret af. Bum!”. Det var Albert Larsens stemme. “Gamle ven!”, sagde Jonni, lettere omtumlet og rejste sig med støtte fra Albert. Det plaskede da Jonni trådte i kaskaderne af blod med sine tunge HKS sikkerhedssko. “Et skud i hovedet, bum, til dem hver, bum!”, sagde Albert. “Det giver et værre svineri, men det virker sgu’ hver gang!”.

De kørte væk på Alberts scooter og sad kort efter i Greve svømmehals cafeteria. “Du er ved at være sig meget dig selv, at du undrer dig over hvordan jeg dukkede op?”, spurgte den fuldskæggede Larsen. “Det var i hvert fald et rigtig godt eksempel på en redningsaktion i 11. time, du”, sagde Jonni.

“Nu skal du bare høre, gamle ven. Jeg havde læst om hende den Fie-luder på facebook, og om hendes konvertering; skide ulækkert. Jeg var faktisk på vej til Sarajevo, for – du ved – men det udskød jeg sgu’. Før noget som helst andet skulle denne selfie-feltmadras edderma’me ha’ en blodtud! Så jeg så på instagram at hun havde en aftale med Dalena Nail and Beauty her i Greve i centeret, og så kørte jeg derhen med det vuns. Da hun kom ud fra neglesalonen ville jeg følge hende til vi var mere alene og så klaske hende en i krydderen, men så stod hun selv og spejdede rundt, indtil hun efter et godt stykke tid pludselig farede afsted. Det var så dig hun gik til. Lang historie, som du ved, jeg nåede ikke at gøre noget på p-pladsen, men heldigvis var min scooter ikke langt væk, så jeg kunne følge efter bimmeren. Heldigvis havde jeg 12 kilo C4, bum, og en stak pistoler under sædet, så det var sgu’ ret enkelt. Sådan er det”, forklarede en grotesk afslappet Albert Larsen.

Jonni klappede ham på hans brune, slidte læderjakke. “Du er top dollar og en guttermand. Lad os få ædt en bunke kradsere, så giver jeg en tur i svømmeren!”

EPILOG:

Efter kendisbloggeren Fie Laursens død, blev det yt for skøger at konvertere til islam. Albert Larsen blærede sig helt vildt i svømmeren og lavede en syg maveplasker fra femmeren. Eftersom han ikke fik slået Fie Laursen på næsen, sparkede han en lille negerunge på vej ud i omklædning. Jonni og Albert heil-fiver. Freeze frame, the end.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLudvigEvolationFlaskepostenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

For længe siden, i en Greve langt væk – sparkede Albert Larsen en negerunge i svømmehallen.

SorteSlyngel
Redaktør

Jonni er sgu en duttermand

Svend Goenge
Redaktør

Albert ‘Blodtud’ Larsen siger skråt op med din optik, og rykker ind.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Vi har brug for nogle flere Albert Larsen’er. Fed historie! 😀

Evolation
Blæser læser
Evolation

Jeg håber vi bliver inviteret med til reception hos Gyldendal, når disse forrygende historier bliver udgivet i bogform!

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

“Greve svømmehals cafeteria”, det er altså en kræsen detalje.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var tider dengang man kunne gå fra badebassinet direkte over til hotdoggen og pomfritterne…….