Hjem / Indsigt / Portvogternes univers

Portvogternes univers

En gang imellem udgiver personager på portvogter-højrefløjen en bog, der siger præcis det samme som andre længere ude på fløjen har skrevet for længst – også i dansk-regi.

Det foregår således, at indholdet i disse bøger er præcis det samme, muligvis i en mere tempereret udgave, ellers skriver de det samme bare nogle år efter, når stemningen i befolkningen har rykket sig og virkeligheden ikke er til at tage fejl af. Nogle vil anse det som smart, at man er egoist, vejer morgenluft og høster frugterne når tiden er til det. Men i min verden er det en smule kujon-agtigt.

De intellektuelt uærlige

Mikkel Andersson og Niels Jespersen er glimrende eksempler, da de i slutningen af 2018 udgav bogen ’Eksperimentet der slog fejl’, var der intet nyt under solen. Hædersmænd i Den Danske Forening
som Ole Hasselbach og Peter Neerup Buhl, havde allerede beskrevet det samme i utallige bøger siden starten af 90erne.

Senest har politikeren Henrik Dahl udgivet bogen ’Den sociale konstruktion af uvirkeligheden – forurettelse og antiliberalisme i det 21. århundrede’ ligesom den økonomiske rådgiver ved Nye Borgerlige, Rasmus Ulstrup Larsen, har udgivet bogen ’Tidens Tegn – Hvordan frigørelse, individualisme og selvrealisering gør os til dårligere mennesker’.

Begge bøger bliver hædret vidt og bredt, og forfatterne bliver i nogen grad opfattet som unikummer, der har opdaget noget os andre ikke kan se. Ingen anmeldere tager notits af, at Peter Neerup Buhl udgav bogen ’Liberalfascisme – den sejrrige kulturmarxismes politiske udtryk’ allerede tilbage i 2018, der storset forklare det anarko-tyranniske helvede som 90-liberalisterne har sat i værk, på dansk for år tilbage. En lign. kritik udformede socialdemokraten, Jørgen S. Dich, allerede tilbage i 70erne med bogen ’Den Herskende klasse’.

Peter Neerup Buhls bog fra 2018

Sidste år så jeg frem til, at mediet Kontrast.dk gik i luften. For 600 kr. kunne man købe sig til en næsten direkte linje med Hr. Andersson. I flere artikler afstedkommer der nogle perspektiver, som vi ikke ser andre steder i medielandskabet, men de har nu alligevel skuffet mig.

At man vejer morgenluft og hopper med på idiotien hos mainstream medierne blev klart fornyeligt; i en artikel brugte man de etablerede mediers paroler om, at Trump-støtterne forsøgte et kup den 6. januar ved Capitol Hill. Ligesom de andre kulturmarxister valgte de at overfortolke på Trumps-tale samme dag og hopper med på det narrativ, der er fastslået af demokraterne og deres ideologisk ligesindede medier på Øst- og Vestkysten i USA.

Det fremstår decideret absurd at såkaldte ’national-konservative borgerlige’, hopper med på Frankfurterskolens, Theo W. Adorno’s pseudoteori om den Autoritære Personlighed og dens ’F-skala’.

Mikkel Anderssons leder i Kontrast den 7. Januar 2021 

Folk med en smule indsigt i amerikansk politik ved, at USA’s moderne splittelse startede i 90erne. Da Bill Clinton og hans afskyelige kone, startede denne hetz vi i dag ser mod den oprindelige europæiske befolkningen. FBI blev ’ommøbleret’ og hvide mænd blev gjort til onde. Alle kender sagerne omkring Ruby Ridge og Waco, hvor det i dag står klart, at sherifferne og de lokale politifolk havde håndteret hændelserne langt bedre.

Det ikke en god ide at lade ’fremmede’ myndigheder varetage lokale problemer, den gensidige respekt er forsvindende lille og man skal desuden ikke se ofrene i øjnene bagefter. Når man samtidig har skabt et miljø i FBI, som forfremmer folk, der ’løser” sager der sætter fokus på det problem Hillary Clinton har skabt i sine feberdrømme i Det Hvide Hus, så giver det sig selv.

Personligt er jeg bekymret for, at de EU-liderlige vil have det samme tilført Europa. I den politistat de ønsker på føderalt niveau i EU skal franskmænd vel kontrollere tyske dissidenter og omvendt. 

Obama accelererede dette neoliberale projekt til næste niveau, vi fik mere neoliberalisme, mere bureaukrati, flere indvandre der stjæler arbejdspladser, mere velfærd til alle andre end de hvide og flere kulturmarxistiske værdiset blev implementeret.

Sagerne om trans-toiletter og homoseksuelles kagekøb startede før Trump overhovedet kom på tale som præsident. Den såkaldte ’Doner Class’ gav ikke op i 2016, da Trump blev valgt. Selvom demokraterne og medierne gjorde ham til ’Pied-Piper’ kandidat, så kunne de ikke drømme om, at folk ville tage hans budskaber til sig, man troede man havde sejret så meget politisk og kulturelt, at Trumps holdninger ville give bagslag for Det Republikanske Parti.

Wikileaks tweet fra den 8. Oktober 2016

Den ild Trump tændte, for at stå i kontrast til Jeb Bush, Marco Rubio og Ted Cruz kunne dog ikke slukkes. Og det står nu klart for den gennemsnitlige vælger, at 90er civic-nationalisternes system der er baseret på ’oligarki’, med deres neoliberale og kulturmarxistisk værdiset, ikke vil opgive deres position – selvom vælgerne vil noget andet.

Den jødiske buffer

Politikeren fra Liberal Alliance, Henrik Dahl, har i en kommentar frembragt i Berlingske, forsøgt en analyse ud fra ”den habermasianske samtalesituation, som han bruger til at overbevise læserne om at Trump er fascist og anti-demokrat. Teorien omkring habermesianisme, som man tit støder på hos mid-wits, stammer selvfølgelig også fra Frankfurterskolen. Ophavsmanden er pseudoteoretikeren, Jürgen Habermas.

Henrik Dahls FB-post og kommentar i Berlingske 19/01-21

Rigsretssagen imod Inger Støjberg omhandler det samme. Det står klart for enhver, selv hendes modstandere, at hun har både moralen og hjertet på det rette sted. Men da hendes indgriben, går imod det allerhelligste i deres verdensbillede – den internationale jura – så går man imod alle former for sund fornuft, også den fornuft der ellers er grundlæggende i jura. Gudinden Justitia er mystificeret pga. af dette, hele hendes virke går ud på at man skal være opmærksom på, at jura og moral, skal gå hånd i hånd.

Venstre ser ud til at få en kæmpe vælgerlussing for at ofre sig på dette civic-nationalisme-alter. Og mon ikke vi ser andre der stædigt fastholder deres forsøg, på at manifestere 90er neoliberalismen ryge samme vej som tiden går.

Jeg skal ikke kunne sige om disse portvogtere, grifters og morgenluftvejere er ’smarte’ som beskrevet eller om de er ondsindede ideologer. Der går ikke mange årtier før, den demografiske omvæltning af Europa er total og der ikke er nogen vej tilbage. Når disse mennesker, som vi også kender fra USA med Ben Shapiro, Charlie Kirk og Dennis Präger, fremstår intellektuelt uærlige, så bliver de gennemskuet.

Jeg har heller ej nogen fornemmelse af hvor hurtigt denne kontrast vil blive klar for enhver, men ’katten er ude af sækken’, som man siger. 

Hos de ’national-konservative borgerlige’ bliver man nødt til at affinde sig med at folket ikke vil rive deres rødder op med jorden, uanset hvor meget man lyver for dem. Jo mere arrogante og hellige de bliver, jo mere vil vi afsky dem.

Rasmus Ulstrup Larsen var fornylig på besøg i den danske Joe Rogan-agtige podcast ’Jeg skal lige forstå’ . Og selvom samtalen er fornuftig nok, så satte han Nye Borgerlige op på den piedestal, som de fleste normale mennesker foragter. Man kommer således ind på Stram Kurs og han siger decideret at man skal udnytte og ikke lytte til Stram Kurs-vælgere, fordi deres demokratiske-stemme ikke er “stueren” og faktabaseret.

Her ses en portvogter i aktion:

Man vil altså gerne være en del af den jødiske-buffer, i stedet for at være på folkets side. Dette ses også generelt i partiet, hvor man har smidt et par medlemmer ud der ellers har været med fra start, fordi de ikke er ”stuerene”. Det samme ses på lokalt-niveau, hvor man nægter at tale med de “ikke-stuerene”.

Artikler fra EB, BT og Frdb

Disse portvogtere der forsøger at fastholde status quo og den snævre politiske-ramme, er intet værd, de sørger bare for at hold folk i søvne, indtil den jødiske magtelites agenda er totalt manifisteret.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Menneskenes fundamentale ulighed

Dette stykke blev oprindeligt bragt i Frederiksborg Amts Avis d. 20. Juli og en læser …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
EvolationSorteSlyngelIngolf GaboldsenDr. Schlomo ShekelsteinClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Der holdes lang afstand fra det politiske univers til den folkelige virkelighed, for hvis man skulle varetage folkets interesser, ville alle “højrefløjspartierne” være og fremstå som ubrugelige og svigagtige

Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Tak fordi du linker til arkiver. Hvis jeg besøgte BTs rigtige website, havde jeg fået AIDS.

SorteSlyngel
Redaktør

Sikke dog en helt fænomenal, vidunderlig, pragtfuld, fantastisk, fremragende Boatsinker-kollage. Stor kunst! Ser frem til at den kommer på udstilling i etnostaten.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Mikkel Andersson har flere gange vist at han er en anti-nationalistisk “gate-keeper”, hvilket fremgår rimelig tydeligt i hans angreb på nærværende site:
www.berlingske.dk/internationalt/joedehad-alt-right-er-kommet-til-danmark