Hjem / Danmark / Danmarks Radio glorificerer pædofili (igen)

Danmarks Radio glorificerer pædofili (igen)

Det trætter mig, at en betydelig del af vore landsmænd helt ukritisk fortærer landsskadelige propaganda fremsat af Danmarks Radio – hvad end emnet måtte være. Det er sørgeligt, at man kan blive så hjernevasket af gammelmedierne, at man end ikke kan se vanviden når den præsenteres lige for næsen af en.

Denne gang har vi at gøre med den pædofile, Kasper, som gerne vil kastreres for at undgå og forgribe sig på børn; hvad han ifølge ham selv ikke har gjort (endnu).

Han interviewes i et radioprogram, hvor det virker som om, at værterne allerede fra start ser det som deres ypperste opgave at fremstille, Kasper, så normal og sympatisk som mulig. Han beskrives som åh så normal, imens han helt ufiltreret snakker om sine syge lyster på landsdækkende radio.  

Allerede inden at interviewet med Kasper gik i luften, snakker de to værter med en sexolog (så vidt jeg husker). Hun fortæller, at pædofili er en seksuel orientering, og at man er født pædofil og ikke kan gøre for det.

En eller anden tryk venligst på bullshit-knappen, tak!

Den knap går skam også an

Det er åh så forfærdeligt for stakkels Kasper, han tager både antidepressivmedicin, har selvmordstanker og det der er værre. Han vil så frygtelig gerne undgå at gøre børn ondt, men det er jo bare ”bæstet” indeni ham der vil den slags – det er slet ikke ham selv der ønsker det.

Han er så villig til at leve op til disse kriterier, at han vil kastreres og dermed vinke farvel til bæskubberiet med sin bøsse-kæreste; men det gør heller ikke noget, for de har et åbent forhold og homosex kan åbenbart fås allesteder i København.

Kom det som et chok, at denne modbydelige mand er homoseksuel? Nej vel.

Når Kasper ikke leger numse-tag-fat med sin mand, så har han sex med andre pædofile. Det er så også åbenbart en ting i de kredse.

Den eneste sunde reaktion til Globohomos vanvid

Jo længere man kommer ind i interviewet, jo mere sympatiske synes de to værter at blive overfor denne ulækre mand.

Efter at lytterne er blevet fodret med denne følelsesporno – som for normale ører lyder som det gale vanvid – så tvinges de i programmets afslutning til selv at tage stilling til hvorvidt de selv kunne acceptere, hvis en ven eller bekendt nu viste sig at være pædofil.

Ifølge værterne ville majoriteten af de lytter der skrev inde være forstående overfor det ovennævnte scenarie. Hvorvidt det så ville holde vand i virkeligheden, håber jeg så sandelig ikke.

Nej, det er ikke særlig kompliceret hvad der skal gøres imod folk som Kasper. Benhård og nådesløs undertrykkelse. Man er ikke født pædofil og man er ikke født homoseksuel.

Zoomeren vil få sin dag. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Rotterne på Christiansborg

Christiansborg Slot – et prægtigt eksempel på flot arkitektur og hjemstedet for store historiske øjeblikke …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenClaus BoatsinkerOgier le DanoisSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Debatten burde alene handle om hvordan man får disse typer udraderet. Hele denne subkultur af perverse monstre knopskyder jo hele tiden, blandt andet takket være DR, og det er kun gennem ulovliggørelse af hele denne homo- og pædokultur at vi får dem helt væk. Kun nationale har viljen og det moralske kompas til at gøre dette vigtige arbejde.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Homo og Shlomo, hånd i hånd siden altid.