Hjem / Danmark / Venstre tilbage til 80’erne

Venstre tilbage til 80’erne

Elleman burde tage store Raybans på, hvid blazer med opsmurte ærmer og spille Dodo & The Dodos, for han har skabt ægte 80’er-stemning i Venstre. Dengang var de lillebrorpartiet, da de regerede med de konservative. På et tidspunkt, da Nyrup og Weiss var i gang med at skaffe os titusindvis af somaliere og bosniere på halsen, blev magtbalancen hos de borgerlige (som sammen med den anden såkaldte fløj blot burde betegnes som antidanske indvandringsekstremister) forskubbet, og Venstre kunne gennem løgne til en desperat befolkning om en ny stram indvandringskurs tage magten tilbage i 2001.

Det blev et årti med indvandringsrekorder samt rekorder i tildeling af statsborgerskab til fremmede. En løgn som selv den judeoglobalt orienterede Løkke vovede at tørre af på det forsvarsløse vælgerkorps i sin regeringsperiode. En tid præget af tåkrummende symbolpolitik og hyperindvandring, herunder over 300.000 alene fra Østeuropa.

En del af dette løgnagtige svindelnummer og tegneserieagtige landsforræderi, som var det et manuskript skrevet af en 10-årig, blev båret af medierne og Venstre selv, gennem strammerfiguren Inger Støjberg.

Nu har vi så set hele fadæsen omkring selv at skabe et problem – masseindvandring af racefremmede, primært muhamedanere med familiemønstre vi betegner som semipædofile og indavlsinkluderende – og så spille hellige omkring procedurefejl i forbindelse med oprydningen at disse selvskabte vederstyggeligheder.

Venstre fik nok af sit eget bedrag, og selvom deres ønskede befolkningsudskiftningskurs ikke blev det mindste forstyrret af deres pinlige symbolpolitiske tiltag, så ville den nye soja in chief, Ellemann-Jensen, ligesom sin forgænger Løkke, tilbage på den indvandrings- og integrationsvenlige kurs, ikke blot politisk som hidtil men også udadtil i partiets profil.

Problemet med demokratisk partipolitik er dog at virkeligheden findes, og det Venstre som folk på Danmarks sofaer elsker, er “strammerpartiet” Venstre. Selv efter 20 års svindel, bedrag og svig, var detroniseringen af den retoriske muggiflænser Inger, nok til at store dele af vælgerskaren smækkede med døren.

Nu har de så i stedet fået den opportunistiske Stephanie Lose, der ikke har noget udlændingepolitisk i posen, hvilket betyder at multikulturalisterne i Venstre nu kan danne samlet front. De kan nu få “ro i partiet”, hvilket måske er et stort internt ønske, men når vælgerne går sig en tur i Vejle og ser at det ligner Mogadishu, så kan de ikke bruge et Venstre uden Støjberg til noget som helst. De vil gerne klamre sig til falsk tryghed i form af Støjbergs tomme muggiblenderløfter.

Og derfor er Inger ombejlet. Trods at hun er ren retorik og varm luft, og mangeårigt trofast medlem af det forræderiske parti Venstre, der har så uendeligt meget dansk blod på hænderne, så er hendes rolle som fornuftens talerør noget NB og DF kan bruge til noget, når Mikrobølgeonvsbernaisesovsdanmark skal sætte krydset næste gang.

Jeg ønsker disse partier alt ondt, og dette persongalleri af hyklere og opportunister, såvel gældende Venstre som partierne til “højre” for dem, skal nok igen tryllebinde et vist segment af befolkningen med fantasifulde løfter om nye vinde i den danske udlændingepolitik.

Demokratiet er indrettet sådan at ingen skal tage skraldet for den hidtidige politiske kurs, og ingen vælgere bliver kloge af skade af de tykke løgne de bliver fodret med ved hvert valg. Kun et system der udtrykkeligt kræver at dem der magt arbejder for folkets vel, kan gardere sig mod typer som Ellemann og Frederiksen, og det hører en formentlig fjern fremtid til.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerEvolationIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

> Årh manner, jeg hader godt nok perkere.
> “Stemmer for flere perkere”

Alle danskere nogensinde.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Medierne har allerede bestemt af Elleman står for det sande Venstre, især Berlingske er ihærdige med denne tilgang. Det gælder om anstændigheden åbenbart.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Der er simpelthen ikke noget værre end såkaldt “anstændige borgerlige”, som langt hellere vil se danskerne udskiftet med fremmede og nationen gå ned i flammer end risikere at blive kaldt “racist”, “xenofob”, “islamofob” eller andre af globo-homo-pressens tomme udskamnings-ord.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Fixed.

Jakob Hell-emann.png