Hjem / Akbaring / Mette i flammer og løgnepressen i hopla

Mette i flammer og løgnepressen i hopla

Det her skal ikke handle om hvorvidt det er sejt eller krrriiinsj at brænde en dukke med et Moder Mettes ansigt klistret på. Dette er en eksklusiv Dagens Blæser kommentar udløst af et enstemmigt hyklerkor, som på helt usmagelig vis fordrejer og fortier alt hvad der rent objektivt burde siges om dukkesagen.

Og lad mig sige det rimeligt kort: Sedlen på dukken parafraserer over statsministerens budskab om at vi skal stå sammen om at bekæmpe virussen og slutter af med en bidende kommentar til minkocaust. Det var sidste år da Mundbinds Mette og de øvrige mandatbelejrere besluttede, at alle Danmarks mink måtte og skulle aflives. Det omskrives så til at hun “må og skal aflives”.

Det er sådan set det. En spydig stikpille i dukkeformat om masseudryddelsen af de seks millioner mink.

Men hvad skrev pressen? “Dødstrusler”. “Trusler mod statsministeren”. “Statsminister truet på livet”. Pressen høster derefter kommentarer fra et persongalleri af levebrødspolitikere, der kommer med deres opstyltede forfærdelse og raseri over at nogen viser vrede ved at stikke ild til en klump hø i et par jeans eller hvad de nu fandt på.

I alle artikler og overskrifter jeg så, fandt jeg ikke et kvart komma om substansen i “dødstruslen”, nemlig dens åbenlyse status som politisk kommentar til en af de mest omdiskuterede beslutninger i det seneste års tid. Det er hykleri på et højt plan, og hvad gør de så? Jo, de finder en eller anden obskur paragraf der knapt aldrig før er blevet brugt for at gøre aktionen til en verdensforbrydelse.

Noget i stil med at der er et tillæg til Danske Lov om at man ikke må spise kommenost på tredje søndag i advent eller noget lignende. Men pressen og politikerne havde ligesom opført skuespillet om den frygtelige gerning, og så finder juristerne noget i klovneposen der passede, og det viste sig at være en for alle mennesker ukendt paragraf.

Og det er så hvad jeg mener om den sag. Kan du, kære læser, nu have dig en rigtig dejlig aften? Det er i  hvert fald mit ønske.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
FlaskepostenDr. ShekelgrublerLarsLarsenSvend GoengeClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Da rude konge var knejt, var tiden en lidt anden. Politiet skrider langt tidligere ind idag.

Poul Schlüter overdøves ved sin tale til festen for Danmarks befrielse – 5. maj 1985

Sagen viser at idag man må symbolisere det værste, så længe man ikke sætter ord på. Det sådan venstreradikale har gjort i årevis uden at blive anholdt.

SorteSlyngel
Redaktør

når selveste claus boatsinker ønsker dig en dejlig aften UWU

Svend Goenge
Redaktør

Ø v Ø

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det er lidt ligesom når amerikanske politikere og presse beskriver den lille gruppe af Antifa, Q-anon og Patrioter (boom) der blev inviteret ind i kongressen, som et kupforsøg. Det er stur-stur klovnenummer i bevidst at misforstå og eskalere ligegyldigheder, for at kunne slå ned på dissidenter.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Dagensblæser er Danmarks eneste ærlige medie. FACT.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Man kunne da håbe på, at hun fik kræft i skridtet. Eller er det også ulovligt nu? Kommer PET så og banker på min d-

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Mæhte er genial! lad os testes 4 gange i timen, det er GRATIS, staten betaler.