Hjem / Danmark / Kulbrænder og hendes negermusikant forpester Strynø

Kulbrænder og hendes negermusikant forpester Strynø

En borger fra Strynø har bedt om at få lov til at skrive om en ret så træls nyhed, der desværre har ramt den ellers idylliske ø. Vi giver naturligvis ordet frit, og der er altid højt til loftet på Dagens Blæser.

Af Jan Lundemann Jørgensen

Som man kunne læse på hjemmesiden tv2.dk og se i Go’morgen Danmark, så får vi nu læsset en eller anden skrålehejre og hendes negerbums af på vores smukke, dejlige ø. Det er bare så træls og nedslående at jeg ikke ved hvad sørensen jeg skal gøre eller sige.

Men den her småfede og ulykkeligvis gravide jordbærhjelm og hendes banjoneger har altså erhvervet sig et af vores yndige stråtagshuse, og nu skal deres mulatafkom – gud forbyde det – samen med dem rende rundt og præge Strynø.

Det er ikke fordi jeg har så meget at tilføje. Det er bare ufatteligt træls, og min dag er ødelagt og jeg vil bare gerne dele mine følelser. Jeg ved ikke hvad der skal til for at få dem væk igen, men det må jeg lige braine lidt på. I skal i hvert fald have tak for at jeg kunne dele mine tanker.

Andre kommentarer

Redaktionen har besøgt Strynø, og har fået et par kommentarer fra andre beboere på øen for at skabe større klarhed om stemningen omkring tilflytterne.

Dennis Krum, pensionist: “Vi da meget glade for gæster og så’n noget men al det københavneri med krushårede bavianer, det bare slet ikke os, vel? Slet, slet, slet, slet ikke os. Det bare så’n det er og bum bummelum. Kan de ikke bo i Ishøj eller noget, ikke? Det er de tanker jeg gør mig. Altså jeg tror ikke Strynø er stedet for sådant noget eksotisk noget.”

Laurits Engelhom, skoleelev: “Ja, vi taler om det. Mig og min kammerat Viktor har lavet en klub der hedder Strynødrengene, og vi er kun for danskere, og vi gider ikke have hende der og hendes kæreste hernede. Vi så dem godt i fjerneren. Vildt provokerende typer. Vi holder totalt øje med dem. Min mor er ligeglad, det fatter jeg bare ikke.”

Arne Olm Kristiansen, murer: “Jeg siger det een gang: den neger og den kælling der har slæbt ham med til Strynø, jeg siger det bare, de skal edderplomderemig bare blive væk. De er dumme, grimme og har langt hjem, og hvad i himlens hylende navn de tror de vil på Strynø det er jeg den fjøjtflyveme også ligeglad med. De skal denondelyneme bare fise tilbage til deres højhus og passe deres storby og deres blandingsprodukter. Fatter du det? Nu har jeg sagt det! Og det er dældulreme det jeg har at sige!”

Dagens Blæser følger op på historien hvis der kommer nyt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mette i flammer og løgnepressen i hopla

Det her skal ikke handle om hvorvidt det er sejt eller krrriiinsj at brænde en …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
DoggermandIngolf GaboldsenlebensraumFlaskepostenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Folk gider ikke negere.

Kildehenvisning: vitterligt allesammen nogensinde.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Fuck det er klamt!
Desværre er det ofte mongol danskere der tager fremmede med ud på de små øer. Jeg kan huske et program om en af vores idylliske øer. Alt var godt indtil halvvejs inde i programmet da en “””familie””” interviewes… Familien består af en klam taber mand med hans tegneserie-tier gook kone og HENDES fuldblods gook barn. Fuck det var klamt. Den fede idiot burde kastes ud fra et højt sted efter dom.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Der er blevet antændt stort brændende kors foran afrodanskerens bopæl. Nu må det had stoppe! Danskerne stammer jo fra Afrika, så der kan du selv se at vi ikke skal hade andre. En fremmed er en ven du ikke har mødt!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

lol minder mig om denne tidligere Blæser artikel dagensblaeser.net/2018/10/22/drs-naermest-daglige-muggipropaganda/ -er intet helligt længere heller ikke vores øsamfund ?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Uhrskov har skrevet lidt berørte områder!

Om stedet – storby, provins eller landet

Doggermand
Blæser læser
Doggermand

Blæseren har de bedste overskrifter på hele internettet.