Hjem / Verden / “Prins raser efter racisme”

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham med de hvide børn) angiveligt var ude at bære vand for en af verdens rigeste og mest forkælede negere. Det er en mærkværdig antropologisk øvelse at studere Weimar-journalistik, men lad os se på hvad nyhedsdækningen fra Storbritannien kan indeholde, når man skal berette om opstyltet hysteri med alle de tabuer det indebærer.

Som dissident har vi lært at vi kan blive afskåret fra sociale medier, arbejdsmarkedet, bankforretninger, netbudbydere samt blive retsforfulgt for meninger og holdninger vores liberaldemokratiske regime ikke synes om. Det er dog stadig overraskende at se hvor beskyttet en klasse de masseindvandrede, helgenkårede negere er.

I Storbritannien har Prins William kastet sig ind i kampen mod racisme i engelsk fodbold.

Det sker, efter at Manchester United-stjernen Marcus Rashford som den seneste i rækken er blevet udsat for voldsom racisme på sociale medier.

Intet sted i artiklen får man indblik i hvad der angiveligt er skrevet til afrikaneren, kategoriseret som “voldsom racisme”. Det var jo den mest relevante del, kunne man retteligt mene, men det er helt og aldeles udeladt. Stort hmm herfra.

Og det fik prinsen, der er chef i det engelske fodboldforbund (FA), til tasterne.

– Racisme – hvad enten det er på banen, på tribunerne eller på sociale medier – er foragteligt og skal stoppe, skrev Prins William på Twitter.

– Vi har alle et ansvar for at skabe et miljø, hvor sådanne angreb ikke tolereres, og hvor de, der vælger at sprede had og splittelse, holdes ansvarlige for deres handlinger.

Wow, prinsen med negerfetish – nej vent, det er jo dem begge – er chef for et sportsforbund, og ikke et foretagende der eksplicit promoverer homofili. Se, Mary, det kan man altså åbenbart godt. Men hvad mener William med at man ikke må sprede splittelse? Må man ikke tale sit folks sag, hvilket jo automatisk er at tale imod den fremskredne befolkningsudskiftning? Er denne position ikke de facto hadsk mod de indfødte briter? Hvorfor berører TV2 ikke denne problemstilling fra en kritisk journalistisk vinkel?

Herefter følger der nye niveauer af sorte privilegier:

– Jeg er en sort mand og er hver dag stolt af, at jeg er det, skrev han på Twitter.

Noget en hvilken som helst hvid spiller ville blive instafyret for at udtale, uanset sammenhængen. Men stolte afrikanere kan stadig sige åbenlyse sandheder. Det må føles godt.

Hr. Rashford med sin pokal for “Årets Banangnasker 2019” (arkivfoto)

Marcus Rashford har også arbejdet med at skaffe gratis skolemad til sorte elever, igen et velgørenhedsarbejde for hans egne indvandrede artsfæller. Noget han oven i købet blev slået til ridder for! Det er skam ikke satire:

Den 23-årige mand er en engageret fortaler for gratis mad til fattige skolebørn (negere, -red.), efter at han selv voksede op i fattigdom.

Det arbejde har skaffet ham mange fans, og i efteråret blev han endda tildelt den fornemme orden MBE af den engelske dronning.

Som sagt er politiet i den pakistanske by Manchester gået ind i sagen, og bruger lejligheden til at udtale politisk ekstreme holdninger:

Angrebene mod dem er også med i den sag, Manchester Politi nu efterforsker.

– Sådanne hadefulde ord har ingen plads nogen steder i vores samfund, hverken på nettet eller andre steder, sagde politiet i en pressemeddelelse.

Det er noget af en magtfuldkommenhed de udviser, ved at mene at have retten til at diktere hvilken retorik der må slippe ud ad de britiske læber. Noget der karakteriserer det totalitære øregime, præsenteret for indbyggerne som det ukrænkelige demokrati.

Jeg ser frem til at politi, presse, kongehus og anklagemyndighed behandler os som skrøbelige flødeskumskager, der ikke tåler noget niveau af kritik og at disse indleder en klapjagt på enhver der støder os med ord. Vi glæder os.

Hav en fortsat velsignet Black History Month, mine brødre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Dagens Blæsers guide til amerikansk politik

På vej ud nåede Trump at smide en redningskrans til sine støtter, til dem der …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLarsLarsenSorteSlyngelFlaskeposten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Jeg begynder at græde, jeg sladrer til Bwalylya Sørensen. Det er slet ikke sjovt, det her ækle rar sidst me.

SorteSlyngel
Redaktør

det en rigtig stor bananpokal

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Da jeg var yngre tog jeg naturligt kongehusenes parti mod alle mine kultur-radikale klassekammerater der ville afskaffe dem, men de gør det virkelig svært at holde med dem. Nævn et eneste kongehus der ikke er turbo gay. Trist.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De kan rende og hoppe, når de erodere det fundament der holder dem oppe.

Som om at en Globohomo-verden vil acceptere et kongehus 😀

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det vel den dynamik der opstår, når alle hvide helte bliver pillet ned.

Det helt naturligt at det også går den anden vej.