Hjem / Danmark / Peberspray: Nu kun tilladt hvis du er muggi!

Peberspray: Nu kun tilladt hvis du er muggi!

Der var ikke den store omtale omkring det, men rent faktisk så blev det denne måned forbudt at have peberspray. Det var i forvejen et område der var reguleret i en grad, der gjorde det meningsløst, eftersom man ikke må gå med sin peberspray, men skulle lade den blive hjemme (ja, Klovnedanmark et cetera).

Slut med at uploade sjove pebersprayvideoer på videodelingstjenester. Tilbage til at spise chili.

Sjovt nok var det den daværende regering der indførte, at man måtte lade sin peberspray stå hjemme; den regering med Venstre du ved der sørgede for husransagning og klapjagt på de aktivister fra Danskernes Parti, der havde uddelt hårlak til kvinder, efter grove overfaldsvoldtægter begået af asylansøgere. En slags dobbelthån mod såvel dissidenter som danske kvinder, der med “tilladelsen” altså stadig var påbudt at gå forsvarsløse rundt i det multikulturelle helvede selvsamme politikere havde skabt i Danmark.

Men nu er det slut…. eller er det?

Nej! Det er det faktisk ikke. Godt nok må Flæskesværsdanmark ikke længere have en peberspray stående på amagerhylden, men et andet segment har dog fået politikernes velsignelse til at være bevæbnet med den sviende salve. Hvilken bamhjertighed! Spoiler, som jeg afslørede i overskriften, det er perkere.

Hvem kan få tilladelse til peberspray?

Som udgangspunkt kan vi kun give tilladelse til peberspray til personer, som har et særligt behov for beskyttelse. I vores behandling af ansøgningen vurderer vi derfor, om du er i konkret risiko for et voldeligt overfald – fx på grund af stalking eller en samlivs- eller æresrelateret konflikt. Vi vurderer også om du er i stand til at anvende pebersprayen.

Tolker man den med /voresbriller/, så er alle danskere jo berettigede til en spray, da vi alle er i risiko for de fremmedes ekstreme vold, men med den nærmere specificering lader det til at være åbenlyst, at de heldige sprayejere er muggier der døjer med “æresproblemer” som eksempelvis at få en kokkekniv i maven af en 80 IQ fætter eller bror.

Løkkes slamperkere kan stikke en peberspray i lommen, ned til deres pistol og hashklump, med den reneste samvittighed.

Hvilken nådesgave at man samtidig med den absolutte afvæbning af et i forvejen umyndiggjort, udrydningstruet folk, har de fremmede og deres kulturelt, religiøst og etnisk betingede voldsdramatik i tankerne og begunstiger dem med særlige undtagelser. Det er hjertevarme og verdensborgersind på et højt, semipsykopatisk plan.

Stort comeback til hårlakken?

Vi spurgte en enkelt dansker om hvad han syntes:

Arne Olm Kristiansen, Strynø: “Nej, fandlyneme om det ik’ er løgn i din hals. Det’ forbudt? Jeg har det der bæmajs (bear mace, -red.), der virkelig siger bumtjav, og det bliver jeg ved med at ha’, og sådan er det! Jeg har faktisk for et par dage siden sprøjtet en tilflytter lige i snotten, ham der den brune fistijavertus fra tv. Det’ simpelthen noget der virker og det skal vi sgu ha’ lov til at have, det kan ik’ være rigtig altså.”

Man kan lovligt (endnu) erhverve sig våben og lære at bruge dem forsvarligt. Dertil kan man træne kampsport og generelt være i god form. Dagens Blæser kan kun opfordre læserne til at tage skeen i egen hånd og varetage egen sikkerhed, for gud skal vide at det gør vore demokratiske politikere ikke så meget som et sekund om året.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
SorteSlyngelClausDr. Schlomo ShekelsteinFlaskeposten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Jeg har købt en pose asyl salt, som jeg kaster efter muggierne hver dag!

Claus
Blæser læser
Claus

Asylsalt holder 110%. Alle synes det er et sublimt produkt.

Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Jeg må vel stadig gerne have et baseballbat stående op ad natbordet, i tilfælde af at kulturen kommer væltende ind gennem altandøren midt om natten.

SorteSlyngel
Redaktør

jeg skulle have købt noget bæmajs, da jeg havde chancen
welp