Hjem / Danmark / Ishøj lukker ned på grund af spredning af dødelig sygdom

Ishøj lukker ned på grund af spredning af dødelig sygdom

Ishøj slår alarm. Det står nu klart at smittespredningen er ude af kontrol og at drastiske metoder skal tage i brug for at få bugt med sygdommen.

Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp kan meddele, at sygdommen er overalt i Ishøj og det at man ikke har sat ind i tide vil nu betyde, at der skal meget vidtgående tiltag i gang for at redde Ishøj. “Vi har sovet gevaldigt i timen, ikke blot i Ishøj, men mange steder i landet; et ansvar der i sidste instans må ligge hos politikerne på Christiansborg”, siger Ole Bjørstorp til Dagens Blæser.

Sygdommen som raser over hele landet, men særligt i Ishøj, er ifølge Ole Bjørstorp ældre end de fleste tror: “Det er tydeligt at man alle steder i Ishøj ser sygdommen sprede sig, så man nærmest ikke kan se andet end en stor katastrofe, og dertil at smittespredningen kan ses meget klart på sygehusene og i skolerne. Men det har jo været en snigende ulykke der har snart 60 år på bagen”.

Den stært smittende sygdom, multikultur, er kendetegnet ved et enormt antal ikke-europæiske skabninger, der lader til at sprede sig i stort antal.

Oversygeplejerske Jette Linnet kan tydeligt se sygdommens udbrud: “Vores fødegang er enormt presset. Den multikulturelle sygdom er nærmest 90% af alle nyfødte i vores kommune, og det bliver kun værre og værre for hvert kvartal”.

Også skolerne er hårdt ramte og hele 17 klasser i Ishøjs skoler består udelukkende af multikulturelle elever. En ufattelig krise.

Der meldes om mange døde, da sygdommen medfører vild knivføring, høj pistolføring og et brutalt voldsniveau man ikke havde fantasi til at forestille sig før sygdommen rasede i kommunen.

“Vi håber bare der sker noget. At Ishøj bliver bombet til grunden, helst med napalm der brænder denne sygdom helt væk”, siger pensionist Erna Frydensberg, der kendte et Ishøj før multikulturen.

Regeringen har endnu ikke taget nogen skridt til at bekæmpe multikulturen, og således er der ikke udsigt til nogen forbedring. Tværtimod. “Jeg er frustreret. Denne dødelige sygdom skal udryddes. Nu vil de tage børnene ud af skolen, men det er jo vitterligt dem der er sygdommen. Det giver slet ingen mening og jeg kan jo ikke kalde hæren ind”, siger en tydelig frustreret borgmester i Ishøj, Ole Bjørstorp.

Vi følger sagen nøje.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OlmerLarsLarsenEvolationlebensraumFlaskeposten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Den tidligere Socialdemokratiske borgmester, der er skiftet til ‘Ishøjlisten’ pga muslimer ikke vil stemme på Soc.Dem efter deres “paradigme”-skifte.

www.tv2lorry.dk/ishoej/vraget-bykonge-dropper-socialdemokratiet-og-stifter-nyt-parti

Og det selvom STASI-Mette efter et år hvor det står klart, at de skider på alle regler, har fået ekstramidler til støttepædagoger, tolke og information på 117-perker-sprog, stadig ikke vil omtale dem som særligt problematiske, når det gælder den smittespredning de ellers går højt op år.

Jyderne kan man til gengæld godt hundse rundt med.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

så meget for mette perkerflænser

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Via forskning har doktor McDonald og professor Duke kommet frem til at en meget lille parasit, meget effektivt nedbryder patientens immunforsvar, hvorefter at denne kan blive yderligere udsat for parasitter, som ellers med et sundt immunforsvar er relativt ufarlige.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Oy Vey!

Evolation
Blæser læser
Evolation

Tænk hvis vores regering tog denne “Anti-Hvide Virus” ligeså alvorligt som Kineser-Udgaven. Vi ville have et markant mindre klovne-agtigt land.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Stakkels Borgmester! Han har forsøgt at råbe vagt i gevær utallige gange, men lige lidt hjælper det.

Dobbelt maske vil nok ikke hjælpe, men måske 10 lag masker kan kvæle denne djævlens virus!

Olmer
Blæser læser
Olmer

En moderne version af “Den sorte død”..
Muggiplagen!