Hjem / Samfund / Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel sund fornuft og det man oplever af rædsler fra politikere og medier, at man ikke gider ofre ens begrænsede tid på at beskæftige sig med det.

At ændre det monster som Danmark a.m.b.a. har vokset sig til gennem det nuværende system, virker som spildte kræfter. Kun langsigtet arbejde mod et sundt alternativ til den dræbende samfundssvulst, hvor danskere aktivt kan deltage i en bedre fremtid, er noget som man med optimisme kan smide ressourcer i.

Et eksempel på hvor langt ude vores politiske lederkaste er, ses gennem de radikales Morten Helvegs ønske om at dræbe ufødte børn fra Polen. Når man er en del af en klan der dyrker landssvig over generationer, hvordan gør man så rent konkret? Vågner man om morgenen og brainer på hvad man kan gøre der er nederdrægtigt, svinsk og gennemført vammelt? Hvor kommer sådan noget her fra?

Danmark bør tilbyde polske kvinder abort, mener De Radikale, efter at regler, der forbyder abort med undtagelse af helbredsfare for kvinden og voldtægt, trådte i kraft i januar.

– Vi vil give polske kvinder mulighed for at få abort i Danmark. Det skal ses i lyset af de skrækkelige ting, der sker i Polen. Jeg ser det som et angreb på kvinders helt grundlæggende rettigheder, siger Morten Helveg Petersen (R).

Det “skrækkelige” er, at Polen i forhold til Danmark har en restriktiv abortlovgivning, hvor man visse begrænsninger på hvornår man må dræbe et foster. Op er ned og minimumsnormer for empati og moral er skrækkelige.

Danmark fik fri abort i 1973. Før den tid rejste en del danske kvinder til netop Polen for at få abort.

– Der er et historisk sammentræf i det, der gør, at jeg synes, at det er oplagt, at vi tilbyder abort til polske kvinder. Så skal vi samtidig lægge pres på den polske regering i øvrigt og kritisere den for det, siger Helveg

Vederstyggelige, hjernevaskede skodskøger fra Danmark besøgte det kommunistiske regime i Polen for at slå deres egne børn ihjel, inden vi i Danmark i 1973 selv iværksatte en legaliseret massedrabskampagne. Denne forbrydelse vil politikere nu hædre med at hjælpe Polen, der kæmper med enorme fertilitetsproblemer, med at slå de ufødte ihjel.

Aktivister på gaden i Polen mod abortrestriktioner. Hvilke NGO’er finansierer deres virke?

Det er rent principielt en dæmonisk holdning at besidde. Jeg vil ikke skrive syv afnsit om demokratiets dårligdomme, men blot konstatere at dette er hvad vi har at byde på i Danmark. Der er et lighedstegn at sætte mellem det helvede man ser på gadeniveau og så det system der forvalter vores stat.

Morten Helveg er et glimrende eksempel på det værste af det værste opkast som systemet kan gylpe op fra dets betændte dyb.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerSorteSlyngelClausFlaskepostenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg er tjekket mere og mere ud af danmark Inc™ og føler mig bedre for det.
Fuck danmark til helvede, længe leve Danmark.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Der er altid undtagelser i abortspørgsmålet. Fx er det ærgerligt at Helveg ikke blev en abort.

Claus
Blæser læser
Claus

Så sandt, så sandt.

SorteSlyngel
Redaktør

Sikke en frækhed.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Dem: “Er du for eller imod abort?”
Mig: “Hvilken race er der tale om?”