Hjem / Samfund / Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske etnicitet – er blevet anholdt i en storstilet FBI-aktion ved sit hjem i Florida. Angiveligt er anholdelsen sket på baggrund af en våbenforseelse for tre år siden

Manden har opnået en vis internetberømmelse de seneste måneder for at klæde sig ud i fjollet tøj blandt andet som Jokeren og lave politisk ukorrekte vittigheder på videochatappen, Omegle. En app der i stor stil bruges af børn og unge. Negere, jøder og bøsser er foretrukne mål for vittighederne. 

Naboer gav udtryk for, at de var mere terroriserede af brutaliteten ved FBI’s militariserede anholdelse foretaget en tidlig morgen, hvor flere flashbangs blev kastet, end over Millers opførsel, der blev beskrevet som lavmælt. En anholdelse der desuden blev foretaget af FBI’s anti-terror enhed. På ovennævnte link forefindes en video, der kort viser dele af enheden.

Det er det tunge skyts der bliver rullet frem, når hvide taler hvides sag.

Kort efter anholdelsen tweeter jøden og ADL-direktør, Jonathan Greenblatt, om hændelsen og praler af sin og ADLs indflydelse i anholdelsen: 

Greenblatt fører sig frem med at hans Center for “Ekstremisme” havde identificeret Miller som en “white supremacist-accelerationist” og efterfølgende delt disse oplysninger med FBI.

Jødisk lobbyisme har været en uhyggelig stor magtfaktor i USA i adskillige årtier, og vi er på et punkt hvor en prominent jødisk lobbyist bare skal kigge på en hvid mand der promoverer anti-globalistiske tanker, så tropper statens lange arm op og forsøger med magt at tæve denne på plads igen. 

Demokrati? Meget falskt. Meget homoseksuelt. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
ClausDr. ShekelgrublerlebensraumLudvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ludvig
Blæser læser
Ludvig

“Det er det tunge skyts der bliver rullet frem, når hvide taler hvides sag.” vel talt, desværre.

Hvide er vel den eneste gruppe der ikke kan tale deres egen sag, uden represalier? Når man tygger lidt på den, bliver man egentligt blive jævnt gal.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

der kommer en galgens dag

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Tror ikke der findes reb nok til alle de galger, der er brug for.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Han er grineren nok, men altså, når man bor i USA og man ved hvor vild en politistat det er, så burde man også kunne regne ud, at når man er så edgy, så får det konsekvenser.

Med dét sagt, synes jeg selvfølgelig stadigvæk, at det er latterligt, at han er blevet anholdt. Men det overrasker mig desværre ikke.

Claus
Blæser læser
Claus

Vildt at ADL kan spille med så åbne kort. Det er et vanvittigt fleks.