Hjem / Danmark / Domstolsterror mod dissident – igen igen

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med hjemmel i nye grundlovsstridige love trækkes ned over vores samfund i forlængelse af disse vira. Jeg afslører gerne at jeg personligt synes det er en farce, med det (i 2020) åbne Sverige som reference.

Som udgangspunkt er jeg generelt skeptisk overfor et vanstyre, der med skiftende partikoalitioner er i færd med at udrydde det danske folk og måske for bestandigt frarøve os vort tusindårige folkehjem. At magthaverne skulle varetage vores interesser på fornuftig vis ville være et så atypisk kursskifte, at de kritiske briller er værd at skubbe op på næsen.

Når det er sagt, så overrasker det mig at situationen med corona og de seks millioner mutationers mutationer, er blevet brugt til at pille den sidste glans af vores i forvejen pinligt fallerede retssystem. Et justisministerie der i beskyttelsen af GloboHomos moderne, demokratiske værdier i årtier har været stærkt partisk og arnested for folkefjendsk ekstremisme. Ikke mindst under Søren Pind der sammenlignede nationale dissidenter med en terrortrussel på fod med Al Qaeda. En mere direkte krigserklæring mod det danske folks ret til at eksistere kan man knapt forestille sig.

Det jeg henviser til med retssystemets fallit er det teatralske magtmisbrug man udviste da demonstranter afbrændte en Moder Mette dukke. En paragrafterror der for alle – vel også jurister – ikke hang sammen, da lovteksten og deres handling var helt uden legitim sammenhæng. Povl HRK går i detaljer om det her, og udstiller det virkelighedsfjerne tyranni. Med lov skal land bygges? Det skal man vist et godt stykke tilbage i Danmarks historie for at kunne opleve.

I dag blev der så sat trumf på, og det rædselsfulde system gik igen Fuld Asylspray©, og gjorde hånt med lov og ret og kappede bånd til den anstændighed der engang hørte et homogent, fredeligt folk til.

En kvinde og moder til to, deltog i januar til en demonstration hvor hun holdte en tale, som hun i dag er dømt to års fængsel for at have holdt. De fleste har nok hørt om “sagsgrundlaget”, men for at have holdt denne tale har denne dissdent været varetægtsfængslet lige siden. Den absolutte tilstand af Danmark får en stammekonflikt i Congo til at forekomme civiliseret.

Grundlaget for dommen er retorisk snobberi, som er set talrige gange når forræderregimet har dømt folk for racisme, hvor almindelig bramfri tale er blevet misbrugt af afskyelige politikere, journalister og jurister til at straffe folk. Endda i spørgsmål der er centrale i forhold til at føre en meningsfyldt politisk kamp for selve vores eksistens.

Konkret sagde kvinden et sted i talen at folk burde “smadre byen på en ikke-voldelig måde“. I talen var hun også kritisk i forhold til hysteriet omkring corona, hvilket Folketinget med en ny del af straffeloven har vedtaget at man kan få dobbelt straf for(!!). Jeg har siden jeg kom ud af ægget kunnet høre demonstranter støttet af Coca Cola og Enhedlisten sige at nationale skal hakkes til medister og andet sådan slagordssnak. Jeg konstaterer at det er lovlig tale. Men at opfordre til at være ikke-voldelig er nu så alvorligt at man behandler en kvinde som en morder for det.

Det er et pilråddent, ildelugtende kadaver af et samfund der trækker behandlingen af dissidenter og regeringskritikere ned på et så lavt, umenneskeligt plan. Hun kunne selvfølgelig bare have holdt en tale med et højt lixtal, med luftige, akademiske udtryk i stedet for at tale som en almindelig, vred borger. Men hun er almindelig og talte frit fra leveren på en for de fleste normal vis, og her valgte demokratiets maskine så at statuere et eksempel. Jeg håber så inderligt at dette svinagtige handlingsmønster, som man ser med domstolsterrorisme mod almindelige borgere, er et tegn på en stadig dybere kløft, der får flere og flere til at vende ryggen til Weimardanmark og spekulere på hvad der egentlig foregår.

Jeg trykker S for at spytte på regeringen og dens vederstyggelige håndlangere i alle deres afskygninger. Føj for den lede satan.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Torsten TorLudvigIngolf GaboldsenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

To års fængsel for sådanne en bagatel?
Systemet er afgjort råddent.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Sådan går det når man hænger ud med Satudarah og vælger en perker som forsvarsadvokat.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Som alle ved er Corona – overraskelse, overraskelse – langt mere udbredt blandt de fremmede. Både hvad angår smitte og indlæggelser. Uden dem, så tror jeg aldrig det ville være kommet så vidt med langvarige nedlukninger og underlige særlove.

Torsten Tor
Blæser læser

De er ikke skabt til de sygdomme vi andre er her på disse breddegrader