Hjem / Danmark / Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – det preller af på ham som snaps på en sælryg. Men kald ham tilvandret kakerlak og du vil se hvorledes han krymper sammen, hvor såret han er…. “jeg er opdaget!!”.

Den utåleligt frække inuits opførsel er så rigeligt dokumenteret takket være Dagens Blæser, og på baggrund af lange, dybe analyser har vi tidligere konkluderet på redaktionen, at en sameksistens med den sprækøjede, promilleudfordrede gæst ikke er mulig. Dertil er deres opførsel, frækhed og afskyelige natur simpelthen for stor en hindring.

Inuitten i sin hyperaktive fase; jonglerer med sine kræfter på mesterlig vis som en Formel 1-kører der kæler for gearkassens potentiale.

Weekendavisen bærer nu yderliger brænde til det bål der hedder Nej. Ud. Ved hjælp af journalist Poul Pilgaard Johnsen fortæller avisen om den forfærdelige opførsel grønlænderdanskerne udsættes for fra igloperkernes side. Pilgaard beretter først om at Danmark ikke er kolonimagt, da Grønland var en del af de dansk-norske rige, hvor inuitten fik lov at te sig som de ønskede. Desværre afsløres det ikke for Weekendavisens læsere at danskerne var på Grønland mange hundrede år før den utålelige køleskabsindianer ankom til vores ø.

Nu har de så gennem årene af et Folketing, herunder forbryderen Isi Foighel, af historieløse, sindssyge årsager fået moralsk ejerskab over Grønland, og benytter deres gæstebud til komplet frastødende adfærd. Man burde nærmest afbrænde symbolske dukker af de politikere der ikke griber ind overfor dette vanvid.

»Det at være dansker i Grønland kan være en direkte billet til racisme og eksklusion,« skrev journaliststuderende Kristian Duch, der er vokset op i Grønland, sidste år i Information og berettede:

»Til tider tog danskerhadet så hårdt fat, at jeg i undervisningstimer lagde ører til lærervikarers formanende belæringer om, at danskere var det største onde på denne jord. Tilråb og racistiske bemærkninger lod sig høre både på skolegangene og ud fra vinduer, når jeg gik på gaden.«

Det er helt uværdigt at man som dansker skal opleve dette og ikke med lov i hånd kan udøse håndfast straf over disse modbydelige plageånde.

»Fordommene heroppe – eller lad os kalde det kære barn ved rette, men grimme navn, racisme – trives i bedste velgående blandt en stor del af befolkningen. Udtryk som ’skrid hjem til Danmark’ og ’dumme dansker’ oplever både jeg og mine danske kolleger jævnligt.«

Til sidst måtte Kristian Duch og hans kæreste forlade Godthåb på grund af indvandrernes verbalterror. I Godthåb som i Vejle griber den danskfjendske stat ikke ind overfor de fremmedes sanktionerede tyranni.

Men det er ikke kun den menige dranker der har frie tøjler til at komme med uhæmmet danskerhad (læse hele artiklen for yderligere vredesfremkaldende eksempler). Også de mest magtfulde snapsbællere disker op med lignende retorik.

I 2007 besluttede hjemmestyret at »grønlandisere« embedsapparatet og – uanset kvalifikationer – besætte de højeste poster med grønlandsktalende. Signalet var til at forstå: Danskere er ikke velkomne på topposter i Grønland.

Forskelsbehandlingen fortsatte, da den grønlandske partileder Hans Enoksen i 2018 plæderede for at udrense alle danskere og udlændinge, der ikke var »hjemmehørende grønlændere«, fra bestyrelserne i hjemmestyrets selskaber.

Hans Enoksen: frækkere end fremtidens politi tillader.

Så er vi tilbage ved deres ufattelige frækhed. En dag vil vi kunne ikke blot tale om det er danskerne der er hjemmehørende grønlændere. Det vil blive sagt og nedfældet i lov, og de tilvandrede vandaler vil skulle bøde for deres hybris og finde sammen med inuitter andre steder i Arktis hvor myndighederne tolererer deres væsen. På Grønland kan de grundet egen optræden ikke længere hærge.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Chuck SkamsoeFlaskepostenLarsLarsenIngolf Gaboldsenlebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Vikingerne/vi var der flere hundrede år før isperkerne kom

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

For ikke at nævne den tårnhøje kriminalitet domineret af vold og mord. Der kan selv ugga bugga niggere have svært ved at følge med.

“For Grøndland ramler faktisk ind i røde tal, der er tyve gange højere end Danmark. Grønland har intet mindre end 10.5 mord per 100.000 indbyggere.”

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4072636.ece

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Forstår egentlig godt de hader Socialdemokraterne der forsøgte at civilisere dem. De lader til at være et folk der ikke har det særligt godt med, at man har ødelagt deres kultur i et forsøg på socialisering.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hørt! Grønland for Danskerne, udlændinge ud!

Uironisk, det er vores ø.

Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

DF har kopieret Stram Kurs forslag: Placer udrejsecenter for afviste udlændinge på Grønland. Det er Win win.

Chuck Skamsoe
Blæser læser
Chuck Skamsoe

Innuitternes reaktion er naturlig og et sundhedstegn, i modsætning til taber indvandrernes uprovokerede voldsadfærd i Europa og Danmark.