Hjem / Verden / Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af Demokraternes repræsentanter fra Californien. Da hun i en komite-høring fortalte at man i USA, på trods af at have de klogeste ’IT-hoveder’, lod Rusland købe bl.a Anti-Racisme og Homo-reklamer på Facebook. Som ifølge det demokratiske-partis efterretninger havde stor indflydelse på det amerikanske valg, selvom man højst nåede ud til ca. ti-millioner amerikanere, fordelt på tværs af det politiske skel.  

(Pro-Homo og Anti-Racistiske reklamer købt af ‘Rusland’ ved Facebook i forbindelse med det Amerikanske præsidentvalg i 2016)

Præmissen var at Rusland absolut ikke måtte blande sig i amerikansk indenrigspolitik. Mens neokonservative- og neoliberale-tænketanke, NGOer m.fl. på den anden side, må og skal have lov til at blande sig i samtlige lande i verdenen, så man kan påvirke den politiske dagsorden. Hykleriet vil ingen ende tage og sund moral er tilsyneladende også bare en svaghed, ikke-åndsfraværende Europæere har.  

Herhjemme blev vi ført bag lyset, da vi blev involveret i ZOGs krige i Afghanistan og Irak i 00erne. Men det er åbenbart ikke nok for Anders Fogh Rasmussen, der nu vil hjælp med at skabe en ‘Farve-Revolution’ i Kina. 

(Jødiske Nathan Gardels skriver om Kinas fremtid)

Anders Fogh Rasmussen fortæller Twitter, at hans tænketank er blevet banlyst i Kina. Dette sker ifølge det Kinesiske udenrigsministerium, efter man i EU-regi har sanktioneret imod Kinesiske embedsmænd, pga. påstået brud på FNs-menneskerettigheds-konventioner i Xianjing. 

Nogle vil pege på at ZOGs Danske ’stik-i-rend-dreng’ Anders Fogh Rasmussen, er ansat af en eller anden amerikansk efterretnings-tjeneste. Og det lader da også til at være plausibelt, når man kigger på hans ’partners-in-crime’, samt de medier hvor han offentliggør hans tanker om at underminere Kina.

(Anders Fogh Rasmussens konferencer på Facebook og op-piece i ZOGs presse)

Heldigvis for Kineserne så de ikke et totalt åndsfraværende folkefærd, der vil lade sig underminere. Man er på vagt overfor vestlige-liberale og deres forsøg på tiltag, der et eller andet sted ude i fremtiden kan påvirke samfundet til at lave såkaldte Globohomo-’Farve-Revolutioner’.  

Baseret på dårlige erfaringer fra andre lande og Fogh Rasmussens klare udsagn, så tager et stolt land som Kina selvfølgelig ingen chancer. Asiens Peter Plys har godt styr på Muslimer, Nederdrægtige NGOer, Vestlige-Versalstater og Homo-Pop fra Korea. Ja, selv jøderne bliver holdt i kort-snor. 

(LA Times artikel om ‘Alpha-Male Clubs’ i Kina)

Ligesom da Stalin kom til magten i slutningen af 1920erne i Sovjet Unionen, så tager man et opgør med den dekadente tilgang. Feminiserede mænd og Psykose-feminister er et dårligt udgangspunkt, når man skal at holde sammen på den særegenhed og selvbestemmelse, som ens folk har ret til.

(Billede fra ‘Lenins’-queerhelvede i 1920erne)

 

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Dagens Blæsers guide til amerikansk politik

På vej ud nåede Trump at smide en redningskrans til sine støtter, til dem der …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Den krigsforbryder solgte alt for magten. En tro soldat i den værste ondskabs tjeneste og denne utålelige skabsbøsse vil gå i graven uden at blive stillet til ansvar. Sørgeligt.