Hjem / Danmark / Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger og en efterskole. På overfladen et hyggeligt sted at bo og sende sine børn hen for at dyrke kammeratskab. 

Hvis altså ikke det var fordi, at det selvsamme område er inficeret med homoseksuelle mænd, der skubber hinandens afføring endnu længere op i deres respektive endetarme. Vi snakker her deciderede orgier, hvor mænd på op til 12 ad gangen dyrker en helt absurd pervers seksuel omgang med hinanden.

Da jeg først læste om denne sag, var jeg overbevist om, at dette er en opførsel som man kun kan have frastødelse tilovers for. Jeg tog fejl. 

Normiedanmarks overordnede kommentarer til denne syge opførsel er enten, at kommunen bør stille skraldespande til rådighed, så der ikke ligger kondomer og flyder eller, at folk blot kan vende den anden kind til. Der sker jo ikke noget ved, at dit 6-årige barn ser to bøsser kneppe, vel? 

J E G   V A R   I   C H O K

Sagen er kommet frem efter der blev skrevet en Facebook-opdatering af en cykelrytter, der selv kom til at afbryde fem mænds bæskubberi. Efterfølgende har flere delt deres historier om lignende episoder i skoven. 

Den omtalte cykelrytter og familiefar har udtalt følgende:

Skovbunden flyder med brugte kondomer, pakker fra kondomer, servietter og andet affald.

Der ligger affald fra dem overalt. De er ikke så gode til at rydde op efter sig selv. Det ligner en losseplads. Der er også førhen blevet flyttet kabeltromler og ting ind i skoven, de kan hygge sig på. Kommunen render og fjerner det engang imellem, men det kommer desværre lige så hurtigt tilbage igen, konstaterer han.

Glæd dig til at børnefamilien passerer den del af skoven, når de er ude på en søndagscykeltur. Det er et fuldstændig dekadent samfund, der ser igennem fingrene med den slags. Størstedelen af vores landsmænd er ligeglade. Weimardanmark viser endnu engang at kursen er mod afgrunden.

I et sundt samfund havde den slags opførsel være ulovlig. Men ifølge Fyns Politi er det hverken et brud på Straffeloven eller Ordensbekendtgørelsen, da bøsserne ikke “bevidst” vil opdages under orgierne. 

S

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
lebensraumSorteSlyngelSvend GoengeHeksejaegerOgier le Danois Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Hvad er jagtreglerne i Danmark? Det er vel stadig kun (vitterlige) dyr man må jage?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ej omg, de er ligesom dig og mig! Som om du ikke af og til har store orgier i buskadser lige op til villakvarterer. Fascist.

Heksejaeger
Blæser læser

Jeg har selv stødt på kondomer op til flere gange under gåture i skovområder, og undret mig over hvorfor de mon lå der, nu ved jeg så hvorfor…AAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ogier le Danois
Blæser læser

At leve er sgu at lide.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Nu kan børn ikke længere lege i skoven.

Heksejaeger
Blæser læser

Nej men homoerne vil sikkert gerne lege med børnene i skoven.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

luftgevær med kikkert

Ogier le Danois
Blæser læser

Årrrrhhh fuck, mand…..

Svend Goenge
Redaktør

Man skulle tro at sådanne typer ville kunne udføre deres frastødende aktiviteter i privaten, men det er tydeligvis ikke godt nok for dem. Fy føj og en bøde for blufærdighedskrænkelse.