Hjem / Andet / “Har du slugt Hitler-pillen?”

“Har du slugt Hitler-pillen?”

Det er et evigt samtaleemne. God, ond. Relevant, irrelevant. Taktisk usmart, bydende nødvendigt. Denne mand der lige har fejret 132 års fødselsdag. Jeg taler om den tyske kunstner og politiske arkitekt Adolf Hitler. Måske har du hørt om ham?

Grunden til det er, at – ja – det er særdeles nødvendigt at tale objektivt om ham, og ikke indtage en taktisk skyttegravsposition baseret på myter og løgne. Mere end nogen anden kan det siges om Hitler, at sandheden skal sætte dig fri, og at dette er helt afgørende for en politisk løsning på de problemer vi kæmper med i Danmark og Vesten i 2021.

Min egen rejse omkring Onkel A var en dyb begejstring hele min barndom, men uden at have god, konkret viden at bygge det på. Han var bare åbenlyst en sej gut, tænkte 8-14-årige jeg. Så overtog virkelighedens vederstyggeligheder mit politiske tankespind og islam og perkerhad blev af ganske logiske årsager det der fyldte alt. Jeg blev kort og godt kontrajihadist, med al det ret ynkelige baggage det indebærer: heltedyrkelse af Churchill, vrangforestillinger om modstandsbevægelsen, beskyttertrang overfor det danske demokrati, sympati med Israel og deres “kamp mod terror” og så videre, og så videre. At kunne korancitater udenad til skræk og advarsel og i øvrigt tro at bare de muggirotter fik sparket, så var alt skønt…. Det var håbløst naivt.

I den mentale døs er man sovset ind i en hypervirkelighed af folketingspolitiske ligegyldigheder, mediernes fremstilling af godt og ondt, og man er komplet handlingslammet i forhold til at kæmpe en ægte kamp for Danmark og danskerne.

Heldigvis blev jeg tæppebombet med rødkalkende fakta, og blev nationalist på grund af et åbent sind. Jeg kunne ikke bevare mit verdenssyn, samtidig med at jeg lærte at alt hvad jeg af skole, medier og mange andre havde fået at vide, ikke stod mål med den historiske sandhed.

Det var en befrielse og sådan begyndte en sundere, ægte og meningsfyldt tilværelse, der indebar forkastelse af den råddenskab Weimardanmark i virkeligheden repræsenterer og en stræben efter noget bedre.

Denne rejse er bundet op på en ærlig forståelse af fortiden. Med modsat fortegn kan det samme siges om Danmarks efterkrigsdemokrati, og narrativet for hele vor judeoamerikansk-inspirerede anticivilisation. En fordrejet og gennemført løgnagtig fremlægning af fortiden. Når jeg hører en Morten Messerschmidt tale hjertevarmt om Churchill og fordømme nazisterne igen og igen, og når han taler om “værdier” som fremmede skal vælge til, og så kan de trylle-trylle være danskere, så ved jeg hvor han befinder sig. Han er, som 99% af danske politikere, komplet ubrugelig, fordi hans ideologi og politiske anskuelse er bygget på en løgn. Ikke en hvid løgn, men et moralsk anklageskrift, der bruges til at knuse enhver modstand mod den udslettelse af vores fædreland der ruller frem år efter år.

Om du er hvor jeg er, eller om du er hvor jeg engang var, så vær åben overfor sandheden. Lad mig anbefale Warren Balogh og Emily Youcis’ Modern Politics, hvor de i seneste afsnit taler om Adolf Hitler og dybdykker omkring såvel det hysteriske som det sandfærdige. Bryg en kop dejlig kaffe og brug den til at nappe den vigtigste pille af dem alle.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
EvolationTorsten TorlebensraumHeksejaegerFlaskeposten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Yndlingsonkel

Pizza.jpg
Flaskeposten
Blæser læser
Flaskeposten

Vi hvide mennesker er alt for naive og godtroende.

Jeg har taget præcis samme rejse, men er kommet længere. Jeg er ikke chauvinist, og det tror jeg heller ikke I andre er.

Heksejaeger
Blæser læser

Den mest misforstået mand i verdenshistorien.

1519682694622.png
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Og den største helt

Torsten Tor
Blæser læser

Tiden med den hystreriske dæmonisering af Trump og efterfølgende Corona pandemi hoax fremført af medier, eksperter og såkaldt folkevalgte politikere, må få nogen flere til at overveje om der er agendaer, personer bliver karaktermyrdet, historieforfalskning er til stede (såsom vinderne skriver historien), store multinatoinale virksomheder i realiteten bestemmer osv. Derfra indser man hurtigt at historien om AH ikke er skrevet af tyskerne selv.

Jeg nåede heldigvis aldrig helt ud på den pro-jødiske counter-jihad fløj men overvejede på et tidspunkt at det dog var smart for Israel at Europa også smagte smagen af perkere. Mit møde med aktiv partipolitik fik mig hurtigt overbevist om fake-demokrati.

Evolation
Blæser læser
Evolation

“Heldigvis blev jeg tæppebombet med rødkalkende fakta, og blev nationalist på grund af et åbent sind.”

Tror I at færre mennesker fremover vil blive “tæppebombet” nu hvor “Shut-It-Down”-censuren er gået amok …?

Evolation
Blæser læser
Evolation

OK, så jeg fik et minus for at stille et spørgsmål om censurens betydning for folks “Red-Pilling”-proces …