Hjem / Samfund / Lys fremtid for forlaget Logik

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor nationalistisk relevant litteratur. Forlaget har eksisteret siden 2005, og en pænt stor del af min bogsamling skyldes deres udmærkede udvalg. Ikke blot den svenske slags skrevet af f.eks. Magnus Söderman og Björn Björkqvist, men også et fremragende udvalg af internationale bøger på engelsk.

Det nye for Logik er, at de hidtidige kræfter bag forlaget har umådelig travlt med andre gøremål i deres liv (bekendt), og således har forlagsforretningen fået nye, kompetente hænder til at varetage biksen. Har du været til en konference i det nationale miljø indenfor de sidste 6 år, har du utvivlsomt set Stefan Jacobsson, tidligere leder af Svenskernes Parti, stå og sælge bøger fra Logik. Nu er stafetten givet videre til Det Frie Sverige, og forlaget har nu adresse på Svenskernes Hus i Älgarås.

Det Frie Sverige har i forvejen erfaring med at trykke deres eget månedsmagasin Nationalisten, samt erfaring med bogsalg og en fysisk butik. De har både mandskabet og tiden til at videreudvikle forlaget og sørge for den meget vigtige opgave med at kunne levere fysiske bøger uden risiko for censur og meningsterrorisme.

Udsolgt?? RÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

Ulykkeligvis er deres to Pierce-klassikere Hunter og Turner Diaries lige nu udsolgt, men mon ikke de kommer på hylden igen? Tjek selv Logik.se og støt deres forretning. Der er meget at vælge imellem, og der er intet værdigt alternativ til at have en rigtig bog i sin varetægt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
lebensraumClausEvolationLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Dauntless til 9kr? Folin btfo

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, det ligner bestemt et fristende tilbud 🙂

Claus
Blæser læser
Claus

Det er svenske, så hvis du kan skaffe en gammel dansk tiøre er det alt rigeligt.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvor sygt med alle po’lig’tikernes fejring af Danmarks jødebesættelse i dag