Hjem / Indsigt / TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den her:

Den findes i forskellige versioner, og billedet altid det samme om det så er CNN, CBS, ABC, CBS, Disney, eller andre større amerikanske medievirksomheder. Den jødiske dominans er total og deres dagsorden er, med minimale udsving, koordineret, ensrettet og entydigt propagandistisk til skade for den indfødte hvide befolkning.

Javel, men det er jo Amerikas forenede stater. Bare sur røv at de er underlagt en presse på fremmede, ondsindede hænder. Vi har jo ikke samme situation i Danmark. Eller hvad, redaktionschefsfører Claus? Er der et lignende billede i vort isolerede kongerige, velsignet af gud og beliggende i det vindblæste Skandinavien? Ikke så vidt vides. Bevares, O-D-I-N mener nok at alle bibliotekarer, politimænd glarmestre, hundeluftere, erhvervspraktikanter, kagedejsproducenter og folk i pressen er synagogegængere og der er uden tvivl en voldsom overrepræsentation af jøder i forhold til deres andel af befolkningen, men det er på ingen måde samme billede af dominans som det vi kan konstatere findes i USA.

Så hvad sker der lige? Det jeg kan sige er, at den redaktionelle linje i Danmark er 1:1 hvad vi får serveret af de judeoamerikanske ZOG-medier. Det er højst mystisk, men som jeg anekdotisk vil klargøre, så er det en sand omend helt grotesk virkelighed. Jeg benytter TV2 som eksempel, men det kunne lige vel have været et andet pismedie fra den weimardanske andedam.

Lad os tage tilbage til 2020. Den berygtede joggersag, hvor 2 brave, civile amerikanere antastede en sort indbrudstyv, der gentagne gange havde stjålet fra private boliger, byggepladser med mere, da de så ham forlade et gerningssted. Han angreb dem og det udviklede sig så voldsomt at han blev skudt i en akut selvforsvarssituation. De blev efterfølgende frataget deres heltetitler og anklaget for mord. En grov uretfærdighed af nærmest James Fields’ke proportioner.

Ovenstående søgning på TV2 på “jogger” giver et billede af deres løgnereportager. Jødemedierne i USA spandt en løgn om at den sorte forbryder var kondiløber(!!!) og at han på grund af racisme blev skudt uden grund. En helt grotesk udlægning, der ikke bare er en forvrængning af fakta, men en 100% løgn, der er i total kontrast til den kendte og dokumenterede sandhed. Med samlet stemme fremførtes løgnen, og politikere og regimegodkendte meningsdannere løb med løgnen om de hvide, onde racister.

Den forventede reaktion af et udenlandsk medie ville være en objektiv behandling, hvor man dels fortæller sandheden, og dels fortæller om den vanvittige mediepromoverede løgn om “kondiløberen”. Men den naivitet omkring minimumsstandarder hos danske medier, og specifikt TV2, blev knust. Vi fik løgnen, kun løgnen og intet andet end løgnen. Jeg må indrømme at det overraskede mig en smule. Det var ren kopipasta fra CNN, Reuters eller hvilket rottehul de nu vælger at videregive deres horrible usandheder fra.

Kort efter kom hele Cirkus George Floyd, der var bygget på fortielser og løgne fra ende til anden. Vitterligt ingen andre fakta end navnene på de involverede parter, kunne faktatjekkes og findes passende. Alt andet i forbindelse med Floyds rejse til negerhimlen var antihvid løgnepropaganda.

Der måtte således på TV2 have været lagt en redaktionel linje, eller et eller andet i måden de behandler nyheder på, der havde bestemt at der ikke måtte laves uafhængig dækning eller objektiv analyse, der afveg fra den linje New York Times eller Fox News for den sags skyld, havde præsenteret. Hele baduljen med Black Lives Matter blev på intet tidspunkt underlagt en kritisk analyse og den jødiske tilsvining af hvide som racister, blev af TV2 og andre danske medier viderebragt som almindelig nyhedsdækning. Det var og er ret uvirkeligt at medierne i Danmark spiller med i en civilisationsnedbrydende dødskamp, som en aktiv part der har fralagt sig enhver selvstændighed og blot er en del af et større medieapparat, der promoverer en gennemført forbryderisk dagsorden. Knæl for fentanylaben og lav en sort firkant på de sociale medier.

Den tredje og måske mest absurde del af Negergate for TV2’s vedkommende, kom forleden da TV2 “Nyheder” promoverede Tulsacaust, den jubilæumsaktuelle historie fra 1921, hvor bevæbnede negerterrorister massakrerede 10 hvide demonstranter, der foran retsbygningen i Tulsa forlangte retfærdighed, efter en neger havde forulempet en ung, hvid pige i en elevator. Efter massakren lavede negerne optøjer med påsatte brande og der var en række sammenstød med hvide borgere. Dengang blev det beskrevet som “negro uprising”, men i 2021 er det hele glemt og erstattet med en uhyggelig, forbryderisk antihvid løgnehistorie om en påstået hvid massakre på en sort, velhavende bydel; et billede på det hvide Amerikas dybe racisme. Til lejligheden er opdigtet historien om 300 døde der i stil med holocaust er tal fra fri fantasi, og ingen af de oprindelige fakta omkring hændelsen får lov at se dagens lys. Vi ser vitterligt Den store Løgn blive skabt foran øjnene på os. Igen.

Denne løgn fremfører TV2 som var det en streng redaktionel ordre, at intet må skrives som kan påvise at massakren var en klassisk chimpout med et ulykkeligt antal hvide døde som resultat. Kunne TV2 give os navne på de hvide ofre? Hvad var deres håb og drømme? Hvem var disse mennesker der blev myrdet i koldt negerblod? Nej? Ikke et ord om hverken deres liv eller død? *spytter*

Så hvad skyldes de danske mediers underlødige indsats? Hvorfor er de talerør for judeoamerikansk propaganda? Hvorfor promovorer de, præcis som disse oversøiske kloakmedier, homofili, transvanvid, masseindvandring, tilsvining af indfødte hvide og så videre? Det er ikke just noget nyt fænomen, men det er påfaldende så uselvstændige og (((globalt orienterede))) de er i alle aspekter af deres nyhedsdækning.

Det kunne være rart, hvis et skatteyderstøttet medie kunne gå i kødet på denne løgnepresse, og afkræve svar som en bidsk terrier; lidt i stil med de programmer hvor de opsøgere svindlere i byggebranchen og den slags. For man ville således finde – måske – årsagen til den totale råddenskab som vi ser hos TV2 og den samlede danske presse. Det er et meget interessant emne, som burde belyses mere. Nogen trækker åbenlyst i trådene hos politikere og medier.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerSvend GoengeHeksejaegerOlmerTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Blæser læser

Det eneste positive er at ordet “jogger” opstod.

Olmer
Blæser læser
Olmer

Det kunne være interessant at se et lignende billede af de danske medier for at få et overblik over hvor dybt (((de))) har stukket krumsnablen ned. Man burde overveje også at inkludere investorerne.. (((we finance, we finance🎶)))

Heksejaeger
Blæser læser

Nu vil jeg af åbenlyse grunde ikke gå for meget i detaljer om mit personlige liv, men jeg har arbejdet kortvarigt i medieverdenen. Folk der arbejder med medier, er de værste mennesker jeg nogensinde har mødt i mit liv. Det er en industri fuld af NPCer, uden nogen selvstændig tanke i deres hoveder. Du bliver ikke bedømt på hvor god du er til dit arbejde, men på hvor nede du er med BLM. Branchen er også fyldt med neurotiske kattedamer og fluemænd i stramme jeans der er fucking horrible at arbejde for.

Svend Goenge
Redaktør

Wew, det lyder som et decideret parallelsamfund. Ikke så mærkeligt at folk hader medierne 👀

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Årsagen skal jo nok findes i, at stort set kun venstredrejede nytteidioter bliver journalister i dag. Så de behøver ikke engang en redaktionel linje fra øverste sted – de gør det helt automatisk, ligesom skolelæreren, der står og lærer løgne og propaganda fra sig uden at vide det, fordi denne selv er totalt hjernevasket fra barns ben. Hvis man har nok robotter, så kan de pludselig vedligeholde og træne hinanden.

Mindst halvdelen af alle artikler i dag er bare direkte oversættelser fra Reuters, AP eller Ritzau. Rigtig journalisme ses stort set ikke – kun de der latterlige programmer, de sender på TV2, hvor de tester PostNord’s leveringstider osv. Det er en joke. Som om der ikke var mere (((relevante ting))), de kunne grave sig ned i.

1622925078744.jpg