Hjem / Danmark / Kronprinsen færdig i IOC

Kronprinsen færdig i IOC

Det er netop meddelt af kronprins Frederik stopper i den Internationale olympiske Komité. Vi har fået følgende udtalelese fra kronarvingen i forbindelse med afslutningen af hvervet:

“Det er i denne tid at jeg, med tanke på det som jeg har lavet, gennem tid og rum og i mange stunder, det være sig her til lands og også men ikke mindst i udlandet, som vi alle, til en vis grad og i større eller mindre bidder, tager del i som en del af os selv, og som part i et større hele. Som det er med det, og det der i fremtiden og særlig i nærmeste stund, nærmer sig som det man kan kaldte en sort sky, der med en umærkelig buldren, som de fleste nok kender til, men som jeg personligt, ikke mindst i familiens skød, føler er tæt på i en forstand jeg ikke, med det niveau det bringer sommeren over, kan rumme som en del af det virke jeg, forekommer det ganske soleklart og skarpere end nogensinde, ikke længere ønsker at varetage.

I de kommende lege, der som de fleste bekendt i den grad, at det er almen viden blandt mange, så afholdes disse olympiske lege, med en afmålt forsinkelse, med nye tiltag der ikke kan forenes med tilstedeværelsen af et indtaget måltid i min mavesæk, såfremt jeg skulle ønske at bevare dette kalorieindtag indenbords. Jeg taler på egne vegne om den lidet ønskværdige, set i mit unikke perspektiv fra det sted i livet og konkret geografisk, hvor jeg befinder mig, situation hvor man tillader såkaldte transvestitatleter at udøve deres respektive discipliner, øvelser og sportsgrene, i rollen som en mandekvinde vice versa en kvindemand, med den fysiske væmmelsesspontanitet det bærer med sig. Det kan jeg ikke stå på mål for, om jeg må tillade mig, sprogligt og retorisk og delvist bogstaveligt, at bruge en metafor fra sportens verden og univers.

Ønsker man i IOC at gøre sporten, atletikken og den ypperlige fysiske udfoldelse, til en skueplads for en kulturelt betinget og fremhyppet vrangforestilling af en oppisket nyfortolkning af begrebet normalitet, i og med at det, og med tanke på de olympiske idealer, også forgriber sig på historiens bærende elementer, så vælger jeg i min position, som er medlemsinkluderende, at forlade denne, gældende fra det tidspunkt jeg definerer på nuværende tidspunkt som at være nu.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
EvolationClaus BoatsinkerSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Når man skal få den skriftlige opgave til at fylde 10 sider.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Udtalelsen må være fake news. Kronprisen ville aldrig udtale sig så kort og præcist!